• Carma07

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 5

    Ab: Tror du når Linum bäst på mailen. Hon har inte så mycket tid att vara här sen hon började nya jobbet.

  • Carma07

    Godmorgon

    Idag hinner jag nog inte med det här något vidare så jag passar på nu.

    Tezz: Hoppas du fick en bra dag igår och att maten smakade.

    Nu ska jag ner och äta frukost. Hann inte med den hemma idag heller, men förberedde den åtminstone inte idag.

  • Carma07

    Ab: Nej, det gjorde jag inte. Och jag kom dessutom ihåg att ta med frukost till jobbet och till och med att äta den.

  • Carma07

    Åh, äntligen kan jag åka hem. Det har varit en lång dag på jobbet. Och värker gott i axlar, nacke och handleder gör det också. Nu ska jag hem till soffan och kolla "House".

  • Carma07

    Godmorgon

    Tillbaka igen och fortfarande mycket att göra, men nu är det inte mycket kvar. Ska börja med lite frukost iaf. Har fått mig en ful ovana och inte hinna med frukost hemma innan och det känns inte bra. Får ta och ändra på det.

    Ikväll ska vi vara hundvakt igen åt hunden som bara hatar vårt hus och område. Stackarn. Men det underlättar lite iaf när vi är två hemma med honom. Han vill gärna ha sällskap hela tiden, åtminstone tills han har somnat.

    Ab: Hoppas resan till Paris gick bra trots strejker.

    Tezz: Hur har det gått med tackkorten? Vi kanske kan pussla ihop en pysseldag snart. Läste i din blogg att födelsedagen har varit bra. Har också varit där och käkat för massor av år sedan och det är god mat.

    Nä, dags att ge sig ner till frukostbordet.

  • Carma07

    Bauti: Krya på dig. Datumet är antecknat och har bjudit med två vänner som är intresserade om de hinner följa med den dagen.

    Äntligen är allt stressjobb slut. Nu ska jag ner till Göteborg en sväng på ärenden. Hade egentligen tänkt att vara ledig resten av dagen, men det funkar nog tyvärr inte. Men nu blir det åtminstone lite lugnare tempo.

  • Carma07

    Tillbax igen. Väntar på att kaffe och te ska bli klart så vi kan fika lite.

    Nides: Välkommen hem igen. Ska bli kul att få höra lite om er resa sen.

  • Carma07

    Godmorgon

    Idag blir det att komma ikapp sig på kontoret så kanske man hinner kika in här emellanåt. Men tänkte försöka vara lite effektiv och åka hem tidigt istället. Får se hur det går.

    Frujj: Kul att ha dig på tråden idag. Låter väldigt skönt med hemmaarbete. Idag när det är så ruggigt är jag inte dugg avundsjuk på er resa nästa vecka.

  • Carma07

    Frujj: Gott att du är hemma och skrämmer lite liv i tråden igen. Kan ju trösta dig med att 17 grader är bra mycket varmare än vad vi har här hemma.

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 5