Inlägg från: Skottdagen2008 |Visa alla inlägg
  • Skottdagen2008

    Västeråsbrudar

    håler fullständigt med dig har shoppat i helgen på wear it och new yorker ......massor.....

    miss u skrev 2007-10-15 14:27:43 följande:


    Det är väl bara att inse att man med stor sannolikhet inte kommer få tillbaka den kroppen man hade för 10 år sen och knappt det. Så själv tycker jag att jag gjorde rätt när jag rensade bort alla kläder som var för små. Bättre att nån behövande får dom. Om jag nångång skulle komma ner i den storleken igen så lär dom vara så omoderna, och dessutom ger det mig mer belägg när jag säger till sambon att jag måste köpa nya kläder för jag har inga. :)
  • Skottdagen2008

    Jag ÄLSKAR Wear it och New Yorker, min stil totalt

  • Skottdagen2008

    Nja, det beror nog mer på din personliga klädstil än på åldern.

    Jag klär mig rätt tufft, är 32 år och hittar alltid mer än jag har råd med på både Waer it och New Yorker. Älskar döskallar och ÄNTLIGEN är det på modet.

  • Skottdagen2008

    Jag har alltid klätt mig mer åt goth och rock på min fritid, men nu börjar väl åldern ta ut sin rätt, men några nitar ska alltid finnas på mig eller en skalle någonstans. Jag smyger in min dolda personligehet, haha. Nu t.ex. har jag kofta och t-sthirt och kjol och ser snäll ut och så är nitarna på armbandet

  • Skottdagen2008

    Läste att du ritar byggnader, själv ritar jag kök har du läst på MDH? det gjorde jag.

  • Skottdagen2008

    Byggteknikprogrammet 120 p är inflyttad dvs inte v-åsare från början

  • Skottdagen2008

    GRATTIS!!

    Vi har precis anställt en tjej och jag tror inte riktigt att det är rätt jobb för dig om du är arkitektinriktad. Arbetar på ett byggvaruhus och ritar kök, men jag säljer även golv, dörrar och träffar konsumenterna direkt. Arbetar med tillval som det kallas. Men det borde ju finnas alternativ där ute, arbetsmarknaden inom bygg är ju het.

  • Skottdagen2008

    Jag arbetar inte på golvet, men vi säljer byggmaterial till proffs endast. Inte svårt att räkna ut nu var jag jobbar. Jag sitter i ett eget kontor med inbokade kunder endast. Övrig tid håller jag på med fakturor, beställningar, annat.

    Hoppas att din boll kommer tillbaka till sig

    Ringar....ja, vi ville designa eget så det var inte så svårt då att välja, fanns bara 2 som vi har varit i kontakt med såsom Juvelen ii Skrapan och 24karat i Tillberga.

  • Skottdagen2008

    Nä, det är nog inte svårt att lista ut var jag jobbar och trivs som fisken i vattnet.

    Jodå, jag gick in i alla butiker, men eftersom jag visste att jag ville designa själv och hade bilden klar i huvudet så gick jag in för attt hitta ett halssmycke. Ville ha ett tajt 3-radigt i strass. Älskar strass, är inte så förtjust i "tant"-pärlor.

  • Skottdagen2008

    Jag fick en offert från Juvelen på 20500 kr för min ring och 14000 för m2bs ring.

    Samma förfrågan hos 24karat i Tillberga fick jag 4200 kr för hans ring och 8000 kr för min så JO, jag håller med. Juvelen verkar helt klart dyrast.

Svar på tråden Västeråsbrudar