• Waersta

    ÖREBRO-par (ny tråd)

    åh, jag får ångest!! Min karl är ganska ekonomisk.. och inte så romantisk egentligen, speciellt inte speciellt mycket för detaljer, så här har jag något att jobba för.

  • Waersta

    Shit! 10.000:- då skulle våran budget spricka. Jag ska ringa fotograf idag och kolla..

    Fru Hennerdal skrev 2007-10-19 09:31:59 följande:


    Vi får vår fotograf betald av svärföräldrarna, deras bröllopspresent. Så skönt, för det går på ca. 10 000kr!Jag ska få mitt hår fixat på Trash på Fredsgatan i Örebro.
  • Waersta

    Tjohoo! Våran fotograf är nästan bokad.. ska dit i november och träffa honom. Jan. Det kommer nog bli ca 3000:- för honom, då ingår porträtt fotografering, fotografering under vigseln + bilder på skiva.

    De priserna jag fick var 950:-/timme.

  • Waersta

    Priset är verkligen toppen! Hade velat haft Kristina på Va fint Foto, men hon hade semester då.. och on rekomenderade Jan, så han får det bli. Därimot så ska Kristina ta mina SecretBox bilder.

  • Waersta

    2000:- ungefär, just nu kostar det 1500:- men efter nyår ska hon göra lite ändringar så man har chansen att välja lite mer.. lite fler olika paket eller hur tusan hon sa.

    Hon är suverän! Hon redigerar bilderna och man får dem i en box, tror det är 8st kort.

  • Waersta

    Jag ringde "min syrra å jag" idag och kollade med dem, de hade inte bestämt hur de skulle ha med semester och grejer.. så då ringde jag Ragnar, där jobbar en tjej från Hallsberg, men vet inte om hon och jag passar bra ihop faktiskt..

    Jag skulle vilja hitta en toppen frisör som kanske fixar lite bubbel och frukt på morgonen ( ) en tjej som är lie annorlunda.. med lite annat tänk. Jag vill inte ha några vanliga romantiska lockar, men ändå vackert. Visst låter det som en lätt uppgift?

  • Waersta

    ska ringa till FOLKs imorgon.. hoppas hoppas de kan nästa sommar.

    Jag har prelliminär bokat hos Louise H, men jag tror nog att FOLKS är billigare då, inte för att jag vet.

Svar på tråden ÖREBRO-par (ny tråd)