• Waersta

    ÖREBRO-par (ny tråd)

    Hej flickor!!

    Här är en till som ska giftas!!

    Ta en titt på våran hemsida holmlund.weddingannouncer.com

    Vi ska ha våran fest i Hardemo bygdegård, precis som er Jonna83. Hur har ni tänkt dekorera? Jag har varit på IKEA och köpt 70m BRITT, det lär gå åt.

    Vi planerar en resa till Köpenhamn i höst, vi har hittat RINGEN där..

    Klänningen är inte bestämd, har tänkt beställa en från Kina, blir troligtvis den Alfred Angelo som jag har i galleriet, men jag vill ha med axelband.

  • Waersta

    Bröllopsnatten har vi inte tänkt att sova hemma iaf.. inget bokat och bestämt. Vi hade tänkt åka på bröllopsresa själva, utan barnen, men nu vaklar jag lite. Får se hur det blir.

  • Waersta

    Vilket datum gifter nu er? Kan ju spara BRITT åt er så kan ni ta över den sen.


    Jonna83 skrev 2007-09-25 16:08:22 följande:
    vi har inte kommit på så mycket smarta dekorationer än.. Men ska oxå iväg o köpa på ikea ;) Så jag tar väldigt gärna emot tips på hur ni ska göra ;) Skönt att ni gifter er innan oss ;) Hur såg förresten porslinet ut där? Har glömt om det var fint..Min sýster vill gärna foxa bröllopsnatten åt oss som present men som sagt.. jag vet itne riktigt hur det funkar.
  • Waersta

    Är det hon som har i gamla tyg affären?


    HannaMagnus skrev 2007-09-26 17:31:52 följande:
    Funderar också på att göra buketten själv, vill ha en superenkel bukett...Jag har bara kollat pris på klippt&skuret i hallsberg, där tar hon 600kr/timme för uppsättning, hon sa att det brukar landa på ca 2000kr för en bruduppsättning...
  • Waersta

    Ja men precis det var hon jag tänkte på.

    Jag har inte heller bestämt frisör.. vet inte alls. Hon som jag klipper mig hos har troligtvis semester när bröllopet är, så jag måste hitta någon annan.
    Håller ju på och sparar nu.. tycker ändå att det är ganska långt med tanke på att jag var rakad för två somrar sen.

    Jag har bokat till hos Hudateljén, brukar göra ansiktsbehandlingar 2gånger om året, men nu lär det bli oftare.


    HannaMagnus skrev 2007-09-26 17:43:42 följande:
    Vet inte om det var tygaffär där förut, det ligger i samma hus som Servicebutiken var i tidigare, det ligger nån mäklare där nu...tror jag... Mitt uppe på hallsberg....
  • Waersta

    Jag har precis beställt min klänning från Kina, det är den jag har i galleriet. Jag har betalat 2200:- inklusive allt.
    Superspännande!! Den dyker väl upp om en månad typ.

  • Waersta

    Klänningen är underbar! Ringen är inte den jag ska ha.. den i galleriet kostar 15.000:- Jag har hittat en annan från Danmark som kostar 5.000:- Lite mer vår prisklass.. Och så får vi ju en tur till Danmark också.

    Det är en tjej som heter Serenity här på BT som beställt den åt mig. Hon har kontakt med en fabrik i Kina som gör superfina klänningar. Inte de vanliga kanacca eller 1koo..

    Fru Hennerdal skrev 2007-10-01 08:59:09 följande:


    Så vacker klänning, gillar ringen också! Vilka har du beställt ifrån? Kina är mitt alternativ om jag inte klarar att gå ner i vikt så att jag kommer i mors klänning.
  • Waersta

    Åh jag har inte kollat upp tårtan än.. vi har tänkt beställa från Odensbacken, de gör så otroligt fina tårtor. har beställt där när vi döpt barnen. Gör inget att det är en bit att åka för det är det värt.

    Vårat band heter We Ghosts, helt underbara. De bor i Göteborg, han är från england. De ska främst vara med under vigsel.

    Fru Hennerdal skrev 2007-10-01 09:03:29 följande:


    Vår tårta kostar 70kr/bit. Den kommer att komma från Konditori Princess på norr i Örebro.Killen som bakar, Chris, har ett eget bandsom spelar vid olika tillfällen så vi valde att boka honom till festen. De spelar främst blues och soul. Bandet heter Chris Lemar Little Big Band.
  • Waersta

    Nu har jag lagt in nya bilder i galleriet på den ringen jag ska ha. Har bara inte bestämt om jag ska ha den tjocka eller smala.

  • Waersta

    Har lagt in den med nu.. jag får se vilken det blir när vi kommer till danmark. Vill egentligen ha den tjocka.. men vi får se.

    Fru Hennerdal skrev 2007-10-01 09:33:15 följande:


    Hur ser din förlovningsring ut? Är den tunn tycker jag den tjocka, annars tvärt om. Båda jättefina!
Svar på tråden ÖREBRO-par (ny tråd)