• Jonna83

    ÖREBRO-par (ny tråd)

    ja är från kumla..men det räknas väl ;) Gifter mig 16 aug 08!

  • Jonna83

    Lillan31

    Ja jag tänkte väl! Hade det varit redan 7 maj så hader t.o.m börjat bli nervös ;)

    Vi har nog kommit en bit, men det beror ju på vem man jämför med, en del har ju redan gjort klart allt som går ;)
    Vi har bokat kyrka+festlokal och catering o sen har vi bokat tid med en fotograf för o kolla lite vad han kan.. Har tagit reda på vad bröllopstårtor kostar här o provat brudklänningar. Ska in o lägga handpenning på "MIN" klänning på brudspecialisten i Örebro.

    Hur långt har ni kommit`?

  • Jonna83

    Vi ska ha Ethels Catering o hon tar 130 kr per person vid buffe och 150 p/p vid tre rätters så där kommer vi undan ganska billigt! Tårtor har jag kollat på Sveas här i kumla o där tog de 30 kr biten, sen har jag även kollat på Farliga frestelser oxå här i kumla hon tog 20 kr biten o uppåt beroende på fyllning. Känns bra.. ;)
    Ska ni ha ett stort bröllop?

  • Jonna83

    Ja det är ju en del då.. ;) Vi ska bara ha de närmaste på middagen o sen ha en stor fest på kvällen där alla är välkomna. Det är då vi tänkte servera tårtan.

    Det är en forever yours klänning, med drapering över nederdelen o lite pärlor på överdelen..hm.. axelbandslös med väldigt lite släp. Så svårt att förklara! Får kanske lägga in en bild här ;)

    Vad är det för klänning du ska ha? Och från vart?

  • Jonna83

    Jag hade inte heller tänkt köpa nån klänning riktigt än utan såg fram emot att åka runt o prova många många.. ;) Men jag fastnade för den här så jag känner inte att det behövs titta så mycket mer. Den ligger i mina biler nu! Tyvärr kanske inte detlajerna på klänningen syns, speciellt inte nertill, men man får titta noga ;)

    Din såg riktigt läcker ut! Tänk att man bara kan ha dom en enda dag..

  • Jonna83

    HannaMagnus

    va kul med fler från Kumla ;) Vilken kyrka o lokal har ni bokat? Har ni kollat upp nått mer?

    Har bara bott i kumla i 15 år så vi kanske kan tipsa varann lite ;)

  • Jonna83

    HannaMagnus

    Rosendals är jättefint.. vad får ni ge för allting? Jag tycker så himla mycket om att pyssla o fixa själv så jag skulle nog känna mig lite snuvad på själva grejen om nån annan fixade det mesta ;)

    Vi ska gifta oss i hardemo kyrka o ha festen i hardemo bygdegård.

    Vi skulle vilja ha nån som kan sjunga några låtar i kyrkan men vi har inte hittat nån.. eftersom vi inte är från kumla från början så lyser kontakter med sin frånvaro ;)
    Nån som har nått tips?

    2aug08

    Vi flyttade till kumla för 1,5 år sen så vi är oxå reltivt nya ;)

  • Jonna83

    Lillan31

    Jag ska iväg till en scrapbooking affären nu kl sex o bestämma hur jag ska göra inbjudningskorten o köpa det som behövs. Ska bli kul! Min m2b tycker det är aaaalldeles för tidigt men det är å andra sidan inte han som ska göra dom ;)

    Hur ska ni göra med bröllopsnatten? Har ni bokat nått? Jag vet itne riktigt hur det där funkar.. måste man inte åka ifrån festen då om man har bokat hotellrum..?

  • Jonna83

    vi har inte kommit på så mycket smarta dekorationer än.. Men ska oxå iväg o köpa på ikea ;) Så jag tar väldigt gärna emot tips på hur ni ska göra ;) Skönt att ni gifter er innan oss ;) Hur såg förresten porslinet ut där? Har glömt om det var fint..

    Min sýster vill gärna foxa bröllopsnatten åt oss som present men som sagt.. jag vet itne riktigt hur det funkar.

  • Jonna83

    HannaMagnus

    Glömde ju svara på det där med catering. Vi ska ha en bland buffe, med kyckling, kött, sallad, bröd, paj. potatis. potatissallad, frukt..eh... jag kommer inte ihåg.. men det var massor. Efterrätt fick man betala 25 kr extra per person men vet inte hur vi ska göra.. ska ju ha bröllopstårta senare på kvällen.

    Var ska du göra bruduppsättning o sånt?

Svar på tråden ÖREBRO-par (ny tråd)