• stenbr­uden
    Äldre 8 Sep 15:17
    286519 visningar
    2833 svar
    2833
    286519

    Göteborgsbrudar 2008

    Nu måste jag sticka.. Loggar in imorgon igen.. ses då?!
    Kram kram

  • stenbr­uden
    Äldre 9 Sep 12:28
    #27

    MrsD:
    Jasså marinbiologi.. Ja det var ju passande :) Ja man blir lite insnöad med bröllop ibland, håller med dig! Här finns det alltid nån som orkar :)
    Jag har faktiskt kollat på klänning på nätet. Den här ligger högt på listan just nu.
    : www.brudbutiken.se/

    Men man blir lite osäker på om man vågar via nätet. Det var en annan tjej här som hade beställt sin därifrån så det verkar ju seriöst om andra vågar.. eller?
    Själv då??
    Ringen kollade vi på redan när vi köpte förlovningsringar, så mina två passar ihop. Jag är jättenöjd! Det blev en förl. ring med 3 rader stenar och en tunnare vigselring med en hel rad stenar.. I vitt guld, hänger du med?

    L&L:
    Ja Aspenäs i Lerum, håller med det är jättefint! Och vi har bara hört bra saker om dom! MEN jag är orolig för att festen vill fortsätta efter 01..Vi tänkte oxå att man kan lägga vigseln tidigt så festen startar tidigare. Vi va oxå inne på 14.
    Sviten låter jättefin, va lyxigt med 2 balkonger och tillgång till bubbel är ju guld värt! Ska nog kolla upp det oxå!

    Joji:
    Hahaha ja det kan ju vara känsligt.. Vart tog våran sthlms brud vägen förresten?
    Kanske är bra att vänta med hemsida om ni vill hålla det hemligt.. Jag hade spruckit om jag var du! Man vill ju berätta för hela världen :) Hoppas han faller på knä SNART!!! tihiii

    Ska någon av er ha en borgerlig vigsel men inte i rådhuset?? Hur ska ni göra? Jag vill inte ha en 5 min vigsel utan en lång, innehållsrik och kul! Kanske med lite sång eller dikter eller liknande..

  • stenbr­uden
    Äldre 10 Sep 11:43
    #34

    Godmorgon!

    Välkomna ni som är nya! Många Lindor är det nu! He he har vi ett vanligt namn eller är det bara såååå fint :)

    MrsD:
    Jag är oxå lite tveksam till klänning via nätet.. Men jag tänkte att om jag beställer därifrån och den behöver justeras kan jag ta den till en skräddare hemma.. Men jag har inte bestämt mig än för hur jag ska göra. Man kan ju prova klänningar i butik, olika modeller så man vet vad som passar o inte..
    Kinaklänningar? Nu har jag nog missat ngt...

    Tabitao:
    Kul att du hittade hit! Ska ni ha en egen låt till ingång? Va häftigt!!!

    L&L
    Jag tror att Aspenäs är väldigt flexibla! Det lät så iaf. Vi får ju planera allt själva men dom står för mat, dryck och jobbet så att säga. Det bästa med dom är att det finns jättemånga alt till vigselplats. Antingen nere vid sjön, på den stoooora gräsmattan eller i tält. Dom fixar det man vill att dom ska hålla i när det gäller det andra.. som musik o annat. Man kan utnyttja deras kontakter eller ta hjälp av eget.

    Stjärngudinnan:
    Ja, vart ska ni gifta er? Har ni "rötter" någon annanstans eller ska ni åka utomlands?

    Nu har jag hört mig för lite med fotograf Jenny Blad om secret box. Många här har bra erfarenheter av henne. Hon var nog inte billig (?) men jag tror att hon är duktig. Ska ni göra en SB? Jag har skaffat boken "en kärleksförklaring" oxå som ska vara med på ngt sätt i morgongåvan..
    När man redan har köpt halsband, armband o allt det där så får man hitta på ngt annat. Och det måste ju vara ngt speciellt, tror han kommer bli glad :)

    Har ni hört er för om hår och smink? Jag hörde att salong diva ska vara bra och dom har både frisör och make på samma ställe. Tänkte kolla med dom sen! Hört några andra ställen?

  • stenbr­uden
    Äldre 10 Sep 12:16
    #36

    Ja jag vill oxå ha en kvinnlig fotograf. Jenny har fått jätte mkt beröm! För just SB.
    Det är ju verkligen en personlig grej och spännande :) Ska bli superkul!!! Kanske träna upp sig lite efter sommaren först, hi hi.

    Jasså ok du bor utanför. Man vill ju inte slösa bort tid på resande fot på den stora dagen. Du har nog rätt i det där med att lära känna den nya, jag har hört skräckex där hårfärgning har blivit helt fel precis före dagen, illa illa. Men man kan ju köra klipp o färg hos sin vanliga..
    Jag SKA kräva en provuppsättning och sminkning i god tid, antar att dom flest har det men det är ett krav. Är man inte nöjd så kan man byta..

  • stenbr­uden
    Äldre 10 Sep 12:26
    #38

    L&L
    Ja vi bor ju i ett land där sommaren uppenbarligen kan bestämma sig för att inte ens komma :) Det var ett krav vi hade på stället, att det finns en plan B. Hällsnäs hade ett jättetrångt inomhus alternativ.. Tror hon sa att 10-12 pers kunde vara med. Vem ska få vara med o inte.. Nä det funkar ju inte!

    Skönt att du känner ngn med sminket! Då kan man ju verkligen disk och prova innan, kul!!
    Jag har alltid haft långt hår så jag har tyvärr ingen aning om hårförl.. Tänker... har nog ingen kompis som gjort det heller.

    Någon annan som kan hjälpa L&L??

    Jag har hört mkt gott om Jenny Blad, Beatrice Larsson (tror jag det var) Sök på gamla trådar, finns mkt info!

  • stenbr­uden
    Äldre 10 Sep 13:08
    #42

    L&L

    Gud va mysigt med en riktig smink kväll!! Fnitter, vin o goa vänner, hur kul som helst!!
    Ja möhippa ska bli intressant, undra hur påhittiga vänner man har....? Har inte så många tjejkompisar, mest killar, men hellre kvalite än kvantitet! Hoppas man blir hippad iaf!

    Kul att ni har musiker! Kanske kan bli ngn romantisk sång på bröllopet då :)

    Åh har du en liten en.. Ja, kan tänka mig att det inte så många lugna stunder :) Undra varför det kallas Mamma LEDIGT, haha.

  • stenbr­uden
    Äldre 10 Sep 13:30
    #46

    Hej Amor Eterno!

    Kul att du har hittat hit! Kungälv... där gick jag i mellan, högstadie och gymnasiet. Är du därifrån? Portugisiskt låter ju kanon festligt! Några särskilda traditioner?

    Vi är nog mest i startgropen allihop här tror jag..
    Själv har jag inte bokat fotograf än, men jag har haft kontakt med ett par, kollat priser och så. Vissa har fler bilder än andra som ingår! Kolla om man kan få en cd, kan vara kul o få alla bilderna, inte bara dom utvalda.. en tanke bara.. beror väl på om man ska ha fotograf hela dagen eller bara 1 timma.

  • stenbr­uden
    Äldre 10 Sep 13:32
    #48

    Har alltid gillat namnet Isabella! Om jag får en dotter vill jag att hon ska heta Isabel... om man får kopiera, lite iaf. Sen sitter alla isabellor här i samma tråd i framtiden :)

    Jag bor i Lunden!

  • stenbr­uden
    Äldre 10 Sep 13:43
    #51

    Vi ska oxå ha ca 50 st.. Man blir ju blöt i ögat redan när man tänker på det nu.. VATTEN FAST smink tjejer!!

  • stenbr­uden
    Äldre 10 Sep 13:44
    #52

    Ha ha Ja, pinglan Isabel/la rimmar ju nästan!

Svar på tråden Göteborgsbrudar 2008