• stenbr­uden
    Äldre 17 Sep 12:32
    286378 visningar
    2833 svar
    2833
    286378

    Göteborgsbrudar 2008

    jasså.. ja googla! Jenny Blad har jag mailat lite med och hon har fått jätte mkt beröm från andra. Men jag tycker att hon är ganska dyr... Inte överdrivet men det finns nog billigare..

    www.fotografjennyblad.se

    Hoppas denna funkar

  • stenbr­uden
    Äldre 17 Sep 12:39

    Oj ingen aning faktiskt.. Dom har ju olika saker där från gång till gång. Du ska nog inte åka dit BARA för rosenbladen Kör en lista och hoppas på att det finns! Det är ju absolut inte omöjligt, dom har ju allt mellan himmel o jord.

    Va kul att du ska resa så mkt i höst! Vill oxå!!
    Vi drar nog till fjällen över nyår.. Hade tänkt oss en dykresa till fillipinerna i febr men det var innan frieriet.. Man lägger gärna dom pengarna på brö resan..

  • stenbr­uden
    Äldre 17 Sep 12:52

    Ja önska presentkort! Vi hade tänkt att istället för presenter ställa fram en reseknoa (spargris för resa) så får alla som vill lämna ett bidrag.. Vad tycker du och ni andra om det?

    Kan det bli "pinsamt" annars om man ber om pengar, för gästerna.. Om man lämnar ett kuvert kanske folk blir osäkra på hur mkt dom ska ge osv.. Då vet ju vi precis exakt vem som har gett hur mkt..Med grisen får dom vara lite mer anonyma..

    Vad tycker ni???

  • stenbr­uden
    Äldre 17 Sep 13:07

    Majsis
    Vi kommer att åka direkt efter bröllopet och har ju då redan betalt in allt, så pengar som vi ev får kommer bli fickpengar!

    Men kan man tänka sig att vänta med resan så är presentkort toppen!!

    Barbabruden:
    Gav Jenny Blad dig pris på 20 000 kr???? OJ DÅ! Det var lite väl mkt ja! Jag har inte kollat med henne så noga märker jag... Men om det stämmer med Niels 6000 kr för en hel dag och 1000 bilder så tycker jag det är ganksa billigt! Om det är nånting vi ska lägga krut på så är det fotografen, det är ju bilderna som man kan ta fram senare i livet. Smaker på mat osv glömmer man med åren Sen har vi en kompis som tycker om att fota och han ska köra på han också. MKT KORT VILL VI HA
    Men 20 000 är alldeles för mkt tycker jag!

  • stenbr­uden
    Äldre 17 Sep 13:18

    Hej Amor!
    Passar ju kanon att ni kan få sån nytta av present pengar! Fönsterbyta är nödvändigt men kanske inte den roligaste utgiften

    Vilka bra fotograf tips! JA du måste berätta sen när du har träffat alla!! Ja håller med dig, det måste ju stämma och kännas bra!

    Min mamma ska göra våra "blomm grejer" Så jag har noll koll på floristerna där ute..

  • stenbr­uden
    Äldre 17 Sep 13:29

    Stjärngudinnan:
    Nä är det sant?? Jag var hos henne i fredags och fixade
    Vi har redan börjat prata om vad jag ska ha för naglar.. Jag har haft väldigt mkt olika, glitter och färger osv. Kör du bara fransk eller har du kollat in hennes glittervarianter, Vissa är SKITSNYGGA. Kanske inte till bröllop men annars..
    Det är kul med naglar

  • stenbr­uden
    Äldre 17 Sep 14:11

    Ja för 17 kolla så mkt du bara kan! Och det är ju kul också!!! Man får drömma sig iväg lite

  • stenbr­uden
    Äldre 17 Sep 14:28

    Ja det har du rätt i Majsis, kanske kommer hitta ngt och sen blir det annorlunda efter vikt minskningen. 17 kg, KÄMPA KÄMPA, jag är en stor supporter!

    Jag har typ 5 kg som jag vill ner efter semestern. Kör sallad och lite fett nu... det går ju långsamt på det sättet och ska man ner mkt så kanske man vill att det går snabbare..

    Jag känner en som körde cambridge LÄNGE, han gick ner 60 kg. MEN då har han verkligen varit stenhård efter att han började äta. Annars har jag andra ex på den kuren som blir jojjobantare.

    Cambridge funkar ju jättebra om man lägger om allt efteråt, det jobbiga är att man inte får äta alls ett tag. Men vad gör det om 10 år... Det går snabbt när man kommit in i ketonfasen (stavs det så?)

  • stenbr­uden
    Äldre 17 Sep 14:56

    Ska ni köra strumpebandsgrejen på bröllopet?

  • stenbr­uden
    Äldre 17 Sep 18:03

    Stjärngudinnan:
    Jag håller helt med mrsD! Dom måste ju ändå stanna å äta annars!
    Ja det är ju alltid lättast med fransk Visste inte att vickan jobbade alls... har sett henne ett par gånger när hon varit inne med bebisen, söt!

Svar på tråden Göteborgsbrudar 2008