• Anja 19 juli 2008

    Brudar i Lund sommar 2008 - del 2

    Hej allihop

    Hoppas att ni hittar hit! Här kan vi brudar från Lund med omnejd älta bekymmer och glädjeämnen och dela med oss av våra planer inför våra stundande bröllop. Välkomna :)

  • Svar på tråden Brudar i Lund sommar 2008 - del 2
  • felines

    Axelgården ligger strax utanför Lund, kolla här:
    torn.km.scout.se/axelgard/festlokal/
    Ganska billigt och ingen bokningsavgift till skillnad från Logen, det är billigare också men Logen är ju större och så ingår städning - det gör det inte på axelgården.

  • TessoJimmy

    Oj här har vi två vänster fötter och det samma är för mannen´.. haha!!!
    Vi får hitta på något annat men vet inte vad.. Förslag?

  • felines

    Jag vill dansa winervals men jag tror inte man klarar av en sådan snabb proffs wals som an der schönen eller vad den nu heter, det får vara tilll något lite långsammare.

  • AnneiLund

    Hej tjejer

    Ett snabbt inlägg, ligger nerbäddad och ska snart sova.
    Har läst alla inlägg.
    Grrrr
    Jag vill oxå vara inloggad när ni andra är det!!
    Du Anja...jag säger som Tiffany Persson, väg dig efter du har varit på dass, kan slå på en fem sex kilo!! HA ha ha ,,,,sjukt roligt juh!!
    Nutella...fatta at det är det bästa jag vet. En stor burk, en lång kaffe Latte sked och bara lassa in....det ni mina tjejer...det är kärlek det!

    Tror ni på kärlek vid första ögonkastet?
    Jag gör
    Jag träffade min nya kärlek idag, underbar att ha nära kroppen, kommer vara lika kär nu som om 1 år....en UNDERBAR rosa träningsväska från Nike....med den i mitt liv ska det blir roligare att träna och det blir även lätt att bli trogen då det var längesedan jag såg något så snyggt

    Hoppas ni alla har det bra idag!!!
    Själv har jag det utmärkt, måste bara försöka hänga här mer med er bara!!

  • felines

    Fast jag får nog banta lite om han ska bära mig sådär *fniss*

  • Anja 19 juli 2008

    Anne i Lund

    Grattis till nya kärleken *asg*

    Om ändå en sån grej hade kunnat få mig att vilja träna. *suckar*

    Alltså NUTELLA. Don´t get me started... Hur kan något vara så gott! Min syster är allergisk mot hasselnötter och jag kan lixom inte hjälpa att jag tycker så enormt jä..la synd om henne. När jag sitter och slukar nutella med sked så ser hon så ledsen ut Å andra sidan är det toppen för jag får ju äta HELA burken själv, hehe... (elak storasyster man är)

  • AnneiLund

    När det gäller dans....först var jag helt inne på dirty Dancinggrejen....men liksom hallå...NÄR ska jag hinna öva in ngt sådant? Jobbar över varje dag, jobbar säkert 50 timmar i veckan, när helgen kommer är jag ganska trött och vill liksom bara vara med de nära och kära (samt en burk Nutella )
    Nåja.....tidsbrist är mitt mellannamn......
    Så vi kommer säkert köra en "vanlig" dans....fast Thrillerdancen är ju bara såååå skön!!!!

    Suck

    Nåja!!!

    Hur är det med alla smarta Lundatjejer idag då?

  • Anja 19 juli 2008

    Anne

    *vrålar av skratt*

    Allvar, menar du att ni skulle ha thrillerdansen istället för brudvals. Åååhhhh DET hade jag bara såååå gärna velat se, hehe...

    Då röstar jag nog på dirty dancing, fniss...

    jag kan överhuvudtaget inte dansa vals och jag har inte minsta lilla lust att lära mig *asg* så ärligt talat... Det får bli någon variant av en tryckare eller nåt, hahaha... ingen av oss gillar att dansa

    Kanske man kan lära sig dansa vals ändå, utav någon man känner men jag tänker definitivt inte lägga några pengar på en kurs eller så! Ska ni andra göra det???

Svar på tråden Brudar i Lund sommar 2008 - del 2