Inlägg från: Virvel |Visa alla inlägg
  • Virvel

    080809

    HannaMagnus

    Vi viger oss borgerligt i en trädgård. Visserligen en jättestor sådan men känner att tärnor är mer för kyrka.
    Min barndomsvän som är toastmadame under middagen kommer att vara med mig under dagen och hjälpa mig med alla små detaljer.

  • Virvel

    bridesilly

    Har ni bestämt vilka inbjudningskort ni ska ha? Jag är också jättesugen på att skicka våra nu. Det ska bli så spännande att höra allas kommentarer och sen när vi har fått svar kan vi ta tag i bordsplaceringen m,m. Det riktigt kliar i fingrarna av planeringssug.

  • Virvel

    Tessan K

    Vi har redan bokat allt du nämnde bara för att vara säkra på att vi ska få bröllopet som vi vill ha det. Du är inte för tidigt ute med präst och festlokal. Däremot kan det vara så att frisör och dom som sminkar inte har fått sina scheman för 08 men jag har ändå pratat med min frissa och hon kommer skriva in mig så fort hon får nya planeringen.

  • Virvel

    bridesilly

    Jag tycker att vi gör en egen lag i den här tråden.
    Efter bröllopet så är det lag på att man lägger upp bilder.
    Så det så!

    SlottsBrud2008

    Vad kul att ni kom iväg till slottet. Vart är det ni ska gifta er?

  • Virvel

    SlottsBrud2008

    Det ser jättefint ut.
    Vi var för några gäster för att få hyra Haga slott här i Enköping. Dom tyckte att vi skulle vara minst hundra för att det inte skulle kännas för stort. Istället får vi vara på Strömsberg säteri som också är jättefint men ligger några mil utanför stan. Huvudsaken för mig är att det är gammal miljö och historia bakom platsen för vår vigsel och middag/fest. Känns lite mer speciellt än att ha det i en modern bygdegård som var vår tanke från början.

  • Virvel

    Idag skickade jag iväg svärmor till Panduro i Västerås för att shoppa sidenband till våra inbjudningskort.
    Typiskt nog så hade dom inte banden hemma utan försökte få henne att köpa satängband för 12 kr metern. Sidenbandet kostar 16 kr för fem meter.
    Ringde till butiken och bad dom beställa hem banden som jag ville ha så jag får åka dit om två veckor och hämta. Jag som ville göra våra inbjudningar nu. Nu när vi äntligen har bestämt oss för hur dom ska se ut.

  • Virvel

    AoM

    Lägg ut boken på köp och sälj. Jag skrev i någon tråd att min var till salu och skrev ut mailadressen och det var fyra stycken som ville köpa den.

    Inspiration till inbjudningskorten finns bara i min lilla hjärna. Något ska den väl vara bra till den lilla ärtan

    Vi har valt dom med rosa insida eftersom min bukett kommer gå i den rosa färgen. Plus att det var kul att använda det rosa pappret till andra detaljer tex klä in tändsticksaskar. Det ingår i vårt pris men tycker det är kul att pyssla. Personalen kommer väl tycka att jag är tokig när jag kommer med egna tändsticksaskar. Framsidan kommer att ha inbjudan stämplat i nedre högra hörnet och sidenband i rosa med silversigillet på vänster sida.

    Vad kul att ni har bokat in fotografen. Skönt att ha det avbockat. Vi har också bokat vår men vi ska bestämma ett datum då vi ska träffas för att prata lite mer.

    Har du någon länk till stället där ni ska ha middag/festen?

Svar på tråden 080809