Inlägg från: Virvel |Visa alla inlägg
  • Virvel

    080809

    God morgon. Eller det är väl lite sent för godmorgon när man blir väckt vid sex varje morgon?
    Ska snart iväg och lämna stora killen på dagis. Får klä på oss ordentligt.
    Fruktansvärt tråkigt väder här i Enköping idag. Nu börjar regnet och rusket. Brrrr.
    Så länge det inte blir någon slaskig snö så är jag ändå ganska nöjd.

  • Virvel

    AoM
    Välkommen till tråden.
    Jag tycker inte alls att det är konstigt att ni vill ha en egen dag för er bröllopsdag.
    Var gifter ni er?

    Vi gör våra trycksaker själva. Jag har gjort några olika varianter av inbjudningskort så vi får se hur det ser ut till slut. Då kommer vi också att veta lite mer exakt hur vigsel och festprogrammen ska se ut. Vill du kika på dom så hittar du dom här lindaochjocke2008.weddingannouncer.com/photoalbums-29753.html
    Jag köpte boken du nämnde i förra veckan från Panduro. Tycker inte att den var så värst bra så jag har redan sålt den. Den gav inte mig några tips. Tyckte det var väldigt några exempel i boken. Finns den att låna på biblan så kan jag rekommendera det.

  • Virvel
    Mummy skrev 2007-09-12 11:49:34 följande:
    Virvel, tack! Hur ska ni ha det då?
    Vi ska gifta oss borgerligt i trädgården på Strömsberg säteri där vi också kommer att ha middagen och festen. Vi komer inte att ha några tärnor eller bestmen. Den enda tiden som vi vet för tillfället är när vigseln ska börja och det kommet att vara kl 15.00.
    Har du bokat något ännu?
  • Virvel

    Vi satte den tiden för att det inte ska bli för sen middag. Kommer förmodligen att sätta oss till bords vid 17.00. Två timmar får vi säkert räkna med till vigsel, kramkalas och fotografering av gäster. Jag har ingen aning om vilken tid som är vanligast.

    Vi har ändrat oss gällande fotografering efter vigsel. Jag vill ju att m2b ska se mig först till vigseln men vi satt och pratade om det och kom fram till att det känns mindre stressigt och fota innan vigseln. Tror det finns en risk annars att vi inte kan slappna av ordentligt om vi vet att gästerna väntar på oss.
    Samtidigt kan det vara lite mysigt att ses innan och bara njuta av varandra och hur fina vi är.
    Eftersom vi inte gifter oss i kyrka så blir det ju ändå inte det där magiska ögonblicket när dörrarna slås upp och bruden kommer in i kyrkan. Kommer nog att sakna just den biten.

  • Virvel

    cindell

    Skriv din mailadress så kan jag skicka över sådant som jag har hittat här på BT.

    Fröken Plommon

    Den första frisörskan som jag skulle ha tog 900 kr inklusive smink vilket är otroligt bra pris. Nu trivdes jag inte med henne . Min gamla frissa som jag har gått till i sju år har slutat och då testade jag denna. Klipper mig nu på "innestället" i Enköping och dom tar 800 kr i timmen för en bruduppsättning. Kanske ska ha hästsvans. Det borde väl bli billigt för det tar ju inte så lång tid

  • Virvel

    Fröken Plommon

    Vet inte om du har sett monogrammet på vår hemsida. Tycker du om det typsnittet så kan jag maila monogrammet till dig. Ochtecknet är fast men namnen kan du ändra hur du vill på.

Svar på tråden 080809