Inlägg från: blivandefrularsed |Visa alla inlägg
  • blivandefrularsed

    080809

    Ja, visst är det svårt det där med budget. Har ingen aning om vi kommer kunna hålla vår, man får ju bara chansa just nu....

  • blivandefrularsed

    Virvel

    Du nämnde att du ska skicka ut inbjudan i februari, är det lagom tror du? Funderar på om det är tidigt och även när man senast bör skicka ut inbjudan eftersom vi gifter oss på sommaren..

  • blivandefrularsed

    Alla hjärtans dag låter ju som en bra idé! Kanske jag med skulle göra.... =) Bra tips! Ja, Det känns som att det är bra att vara ute i god tid, med semester och sånt.

  • blivandefrularsed

    Fröken Plommon

    Kul med huset! Hoppas ni får det =)

    Tyskland....vi har också funderingar på att åka dit. Hur många gäster bjuder ni och hur mycket sprit räknar ni med?? Tycker det är svårt...hur mycket räknar ni på att det kommer kosta allt som allt (öl, vin, sprit, champagne osv)? Har förstått att vin ändå inte är mycket billigare än på systemet, men att ölen tjänar man ju en del på. Sen är väl sprit billigare med. Men å andra sidan kostar ju bensin och färja dit. Och så kanske vi måste ta två bilar...

  • blivandefrularsed

    Bridesilly

    Inte så långt...kyrkan och festlokalen bokad, toastmadame tillfrågad. Tänkte ta en sväng till Panduro i helgen för att se om jag kan hitta nåt till inbjudningskorten och sånt, har inte bestämt hur de ska vara än..

    Själv?

  • blivandefrularsed

    Köpte hem lite gjejer för inbjudningskort och dyl. men jag är fortfarande villrådig. Kommer nog aldrig kunna göra några fina....
    Tror att det blir vita och ska ha rosa och brunt. Har hittat ett fint typsnitt för framsidan (ska stå C&G 9 augusti 2008) och det blir nog brunt. Funderar på om texten på insidan av kortet ska vara rosa, vill ju ha med bägge färgerna eftersom bröllopet går i dom..... Eller om jag ska ha en rosa bakgrundsfärg med brun text.

    Virvel - Du har ju gjort så jättefina kort! Skrev du ut texten på det lite tjockare pappret? Min skrivare klarar inte riktigt av det tjocka pappret jag vill ha. Funderar på att ta ett tunnare, men jag vill ju inte att det ska kännas mesigt... Eller skriva ut texten på ett annat papper och limma/fästa fast (med dubbelhäftande tejp) det på det tjockare pappret.... Hmmmm, svåra beslut, puh! Vill ju också att allt ska gå i samma stil (inbjudningskort, vigselprogram, festprogram, tackkort, placeringskort), så då får det ju inte vara föööör avencerat (eller för kostsamt).

  • blivandefrularsed

    Cindell

    Satt hela eftermiddagen igår och letade typsnitt....men hittade ändå några till slut som jag tog hem. Var inne på www.1001freefonts.com och www.simplythebest.net/fonts/ där jag hittade några som vi gillade. Finns mycket skit också.... Några av dom vi gillade var ChocolateBoxDecorative, Echelon, ChopinScript Och BravoScriptSSK. Har inte bestämt än vilken det blir....

  • blivandefrularsed

    AoM

    Välkommen hit!!

    jag ska göra allt sånt själv. Det är roligar, blir personligare och dessutom billigare... Har börjat att fila på inbudningskorten och stilen på det, som jag ska låta gå igen i allt annat sen. Jättekul!!

    Såklart ni ska ha en egen dag!!!

  • blivandefrularsed

    Vi gifter oss 15.00 och kommer fotograferas efter vigseln. Värdparet kommer få sysselsätta gästerna tills vi anländer till festlokalen. Vill inte att min m2b ska se mig innan... =)

    Mummy

    Tror du att systrarna blir besvikna om du bara vill ha en tärna? Dom förstår säkert!
    Låter lite många med alla syskon...!

    Jag har valt att ha en tärna, även om jag skulle kunna fråga fler. Detta är en av mina bästa vänner. Skulle jag ta för många blir det ju inga kvar i kyrkbänken, hihi..

Svar på tråden 080809