Inlägg från: Bride in England |Visa alla inlägg
  • Bride in England

    080809

    Hej alla! Har inte läst hela tråden ännu men kunde inte låta bli o komma med ett litet inlägg då jag också gifter mig den 9 augusti 2008! Tycker det lät trevligt med iden att sitta o vara nervösa tillsammans dagen innan

    Jag är redan stressad och har bara bröllopsplaner i huvudet! Gifter mig i England (där jag bor) så måste även planera in boende osv för svenska gäster. Kul o höra andras planer och hur långt ni kommit!

  • Bride in England
    Virvel skrev 2007-11-12 18:43:49 följande:
    kalevala Allt är i princip färdigt. Det är lite smådetaljer som hur tårtan ska se ut som är kvar.Kyrka, säteri med mat+personal, trubadur, fotograf, sminkning och frisör bokad.Skor, klänning, ringkudde, bröllopsbubblor, engångskameror till middag/festen, ringar, paraplyer, smycken m,m är inhandlat.Ska precis sätta mig och göra lite detaljer på inbjudningskorten.ElinJonas Jag bodde i Vetlanda tills för sju år sedan. Alltså i 23 år. Jag känner väl till dom flesta som är födda runt samma årtal som mig dvs -77 och som var ute i partysvängen. Jag känner inte igen er men jag antar att ni är lite yngre än mig?
    Satt just o laste igenom traden, har inte varit inne pa ett tag. Virvel, har du verkligen kommit sa lange?? Wow, jag ar imponerad. Skor, klanning, tom smycken och ringkudde. Nu blir jag stressad!!! Vi har bokat stalle, catering och vigselforrattare typ, det ar i princip allt. Aaaaaaahhh!!! Hur har du hunnit med allt, borjade du planera tidigt?
  • Bride in England

    Och alla har jobbar heltid? Hjalp! Hur hinner ni med? Min m2b tycker jag overdriver nar jag ar stressad over brollopet nastan 9 manader innan. Vi maste fixa allt sjalva eftersom vi har hyrt en lokal, maste hyra bord, dukar, tallrikar osv osv, dvs ALLT. Har inte haft en sekund over for att tanka pa kladsel-tillbehor och vigselprogram osv. Det AR val 9 Augusti 2008 som vi alla gifter oss!?!?

  • Bride in England

    Ja samma har, tanker mycket och hela tiden men det ar ju sa fruktansvart manga grejor som maste kollas runt o fixas o bokas innan man kan satta sig ner och njuta av smadetaljerna! Ser fram emot den tiden, som nog kommer i februari eller nat for mig!

  • Bride in England

    Ojojoj vad ni ar duktiga allihop.

    Var aker ni alla pa brollopsresa forresten?? Ar ocksa pa gang att boka, till Maldiverna i November, vill inte riskera regn i Augusti!

  • Bride in England

    Cypern ar fint!! Och Mauritius, harligt! Nar aker ni till Mauritius? Ar det samma sak dar med regn under sommaren?

  • Bride in England
    blivandefrularsed skrev 2007-11-19 18:48:18 följande:
    Bride in England skrev 2007-11-19 18:40:45 följande:
    Vi åker 12:e augusti. Vad jag förstår kan det regna, men då kommer det korta störtskurar som drar över fort. Så jag tror det kommer bli bra! Varmt och skönt!!
    Later skont! Mauritius verkar helt underbart med!
  • Bride in England
    blivandefrularsed skrev 2007-11-19 18:52:18 följande:
    Om du gillar annat än att bara njuta av värmen rekommenderas ett besök under tiden Maj - Augusti när dagstemperaturen är 24-26° C. På natten kan temperaturen gå ned till 16-18° C (rena vintern). Även om vädret är normalt soligt, regnar det också på Mauritius. Oftast är det frågan om kortare skurar på eftermiddagen som friskar upp.
    Jamen det later ju perfekt! Rena paradiset ser det ut att vara dar, och aven Maldiverna. Can't wait! Att ligga pa den vita stranden med en drink i handen...
  • Bride in England
    blivandefrularsed skrev 2007-11-19 19:03:23 följande:
    Bride in England skrev 2007-11-19 18:53:47 följande:
    Precis! En bekant till min (blivande) svärfar var nyss på mauritius och enligt honom var mauritius så nära himmelriket man kunde komma...så det låter helt fantastiskt!!!
    Mmmm ska bli sa harligt!! Man vill ju bara dit nu nar man kollar pa alla bilder darifran.
  • Bride in England

    Det ar valdigt latt att fa panik om man jamfor sig med andra, marker jag.

    Sjalv har jag faktiskt skrivit upp allt som behover goras pa en lang lista, sen har jag givit prioretering fran 1 och "nedåt" till allting och delat ut over alla helger fore brollopet sa vi har en sak att tanka pa varje eller varannan helg i princip. TROR att jag har det hela under kontroll men det ar ju latt att bli hispig, speciellt nar alla andra verkar sa lugna o fina

    Hur mycket betalar ni forresten for frisyr och smink, och kommer ni att ha en provomgang innan? Jag bor iofs i England men intressant o veta ungefarliga priser i Sverige.

Svar på tråden 080809