Inlägg från: lillfraggel1 |Visa alla inlägg
  • lillfraggel1

    Träffas och fika?

    Jepp vi kollar vädret och pratar vidare i morgon. Är det dåligt väder så kan jag självklart hämta dig hemma eller vid ICA där vid dig. Tror att det säkert går smidigare än att köra in till stan och hålla på och trassla. Man blir som ett litet barn pirrig och lycklig av att titta på brudklänningar. Jätte skoj att du vill följa med.

  • lillfraggel1

    Tack för en trevlig dag (Äntligen min tur). EFter vårt lilla Norrtälje besök så gick jag på stan. Råkade då slinka in på after six. Provade där romantica och Lilly klänningar. Hittade ingen jag direkt fastnade för. Den som var finast (nästan lika fin som den i Vittinge och Norrtälje) kostade 8900 hehe GLÖM DET tänkte jag då för mig själv. Tror nog inte att jag kan hitta en mer prisvärd klänning än den i Vittinge så det blir till att åka dit i morgon bitti. Hur tycker du att jag ska göra med skorna? Ska jag ge dem i "förlovningspresent" på lördag eller ska jag hålla mig och spara dem till jul. Men då måste jag hitta på något tills på lördag för jag vet att mannen alltid hittar på något till mig.

  • lillfraggel1

    Norrtälje va verkligen toppen. Super gulliga tanter. Man kunde helt avslappnat klämma och känna på allt. Men jag tycker nog att Vittinges klänningar är snyggare. De är tydligen mer exklusiva märken också... Priserna var ungefär de samma så åk och kolla bägge ställena.

  • lillfraggel1

    Absolut. Jag ringde henne i tisdagsmorse och åkte dit en timme senare. Jag har tid hos henne kl 9.15 i morgon. Hon säger att hon nästan alltid är hemma så det är bara att ringa och boka tid när som helst. Damen som har bröllopsgården är i 60års åldern, lugn och trevlig. Hon kunde direkt se vad jag borde passa i. Hon kändes mycket duktig. Det är också hon själv som syr om klänningarna om de inte passar. I går kväll så pratade jag med henne på tfn en lång stund och då gick vi igenom fotografierna på mig i de olika klänningarna. Hon hade många bra synpunkter. (hon satt hemma hos sig och jag hemma hos mig framför våra datorer.) Hon är också snabb på att maila katalogbilder om man vill ha bilder på någon viss klänning.

  • lillfraggel1

    Nej tyvärr. Lite knepigt är det nog att ta sig dit med buss.

  • lillfraggel1

    Jag kan nog heller inte hålla mig heheh. Han har dessutom namnsdag i dag och då kan han ju få skjorthållarna

  • lillfraggel1

    Jag har köpt klänning och jag är verkligen super nöjd. Den är precis som jag vill ha den på alla sätt och vis. Priset med

  • lillfraggel1

    Jag är jätte intresserad av att titta på tiaror. Det blev den klänningen som ni allihopa tyckte va snyggast. Jag fick den för 4500:-. Jag är jätte nöjd med det priset.

  • lillfraggel1

    Hmmm undrar vart Astrid som startade den här tråden har tagit vägen. Vi har ju helt tagit över här....

Svar på tråden Träffas och fika?