Inlägg från: lillfraggel1 |Visa alla inlägg
  • lillfraggel1

    Träffas och fika?

    Det va bra. Den dyraste kostade 6000 att köpa och 4610 att hyra men den klänningen va för tung. Den jag helst vill ha kostar 5250 att köpa men då har den varit uthyrd. (kostade 7000 innan tydligen)Den andra som jag är lite sugen på kostade 2800 att hyra eller 3995 att köpa (helt ny) Tror att priserna är ganska bra. Det beror kanske på att det ligger som det gör för hon har ju inga hyror m.m. Jag provade en riktigt fin som bara kostade 2900 också som helt ny.

  • lillfraggel1

    Affären heter bröllopsgården. googla efter brollopsgarden. Jag har varit och köpt stämpel m.m och papper i dag Känns så skönt att kunna fixa lite sådant här när man är ledig från jobbet. Har världens beslutsångest om hur jag ska göra med klänningen. Det är ju den sista hon har och det går inte att beställa fler av den.Tänk om någon annan åker dit och köper den..... Samtidigt så vill jag ju njuta av det här och åka runt och kolla i lite olika affärer. Inte köpa första bästa....HJÄLP vad ska jag göra?

  • lillfraggel1

    Tyvärr så håller hon endast klänningen om jag betalar hälften på den i handpenning. Jag måste då inte köpa just den klänningen men jag måste köpa någon av henne annars förlorar jag 2500kr. Jag är inte velig i vanliga fall men nu hade jag verkligen sett fram emot att åka till Stockholm och prova klänningar och sedan kanske till Norrtälje m.m. Det är ju inte så ofta man får prova en massa prinsessklänningar.

  • lillfraggel1

    Jag har kollat runt och det är bara en butik i Helsingborg som har Merian trading tyvärr. Dom andra jag provade va nixa, forever yours och Ladybird och finns typ överallt. Jag tror att jag ska åka till Norrtälje i morgonbitti och testa lite där med. Om jag fortfarande efter det känner att det är klänningen i Vittinge som är bäst så köper jag den på fredag.

  • lillfraggel1

    Jag tänkte höra med min systerdotter då hon är den enda som är ledig. Eller vill du kanske hänga med?

  • lillfraggel1

    Va kul vi kan ta min bil. Jag tänkte åka vid 10 för dom öppnar kl 11. Var ska jag plocka upp dig?

  • lillfraggel1

    Ja då jag tror att vi hinner tillbaks tills dess. Vi åker dit och hänger på låstet när dom öppnar. Jag bor i Salabacke så hmmm. Stan är ju så sjukt jobbig just nu. Jag funderar....

  • lillfraggel1

    Det kasnke går snabbare om jag plockar upp dig någonstans åt hållet där du bor.

Svar på tråden Träffas och fika?