• 071023 2

    mysträning - vad tycker ni?

    Hej.

    Ni som befinner er på olika gym. Jag har en fundering kring en grupp träningsmänniskor. Dom är väldigt fascinerande.

    Man hittar dom på cyklar, löpband, trappmaskinerna osv...

    Dom har med sin vattenflaska och lilla handduken och en bok. Det sistnämnda verkar vara den viktigaste delen i deras träning.

    Kan någon förklara vad dom tränar när dom sitter där på cykeln och trampar runt, läser bok, tittar på andra och ser helt oberörda ut. Dom tar inte i utan dom andas precis som vanligt. Vad gör dom där?? Mystränar dom? Eller tror dom verkligen att dom konditionstränar? Färgen i ansiktet är densamma som man ser på folk som sitter på fik eller hemma i soffan.

    Någon annan som har haft en liknande fundering?

    Tycker mest att det verkar vara waist of time.

  • Svar på tråden mysträning - vad tycker ni?
  • 071023 2

    men då borde du väl komma ihåg att den har gått som tv-serie?

  • miffolina

    Nej, den har gått som tv-serie, men jag minns att jag även läste alla böckerna när jag var liten. Det var ju först böcker, som sedermera blev serie. Ja, hmmm, jag vet min tidigare kommentar kanske var onödig, bygones osv :)

  • 071023 2

    miffolina

    AHA! du ville sätta dit mig för min enormt dåliga koll på flickböcker!!! Du har helt rätt. Jag har skitdålig koll.

  • miffolina

    Jag kan faktiskt hålla med invändningarna mot att folk "ockuperar" konditionsmaskinerna under rusningsperioden på gymet. Då är de ju främst till för uppvärmning, dessutom ska man alltid visa hänsyn till andra i sin omgivning alldeles oavsett, så att sitta och läsa böcker när folk står i kö är kanske inte det smartaste.

    men i överlag måste folk få träna hur dom vill, i så mån att man inte stör andra. Detta gäller även belgian blue-snubbar som ockuperar fria vikterna så att man inte vågar sig närmare än vad man kan springa på tio minuter. På löpbandet.

  • 071023 2

    c_t

    Håller med dig!!!! mer gymvett tack! å ni som har gymvett, sluta irritera er.

Svar på tråden mysträning - vad tycker ni?