• Cantaton

    Det är faktiskt inte helt lätt hos en sångpedagog heller. Då står man inför någon som specialstuderar minsta ljud man ger ifrån sig :) Rätt stor press.

  • Cantaton

    Fast rösten i sig är ju något du är född med. Det finns ju tondöva som har jättevacker röst, men som inte klarar av att använda den. Det finns basketatletkroppar som aldrig börjar spela basket etc. Men du har alltså åtminstone förutsättningen för att sjunga Det kanske blir lite körverksamhet på äldre dagar?

  • Cantaton

    Nu har det varit dött här i en halvtimma och mina ögon visar inget annat än dimma (höll tom på att stava "ögon" "öggon". Ehh??

    O så har jag projekt att fokusera på imorrn igen. Så nattinatti!

  • Cantaton

    Jag trillade in här för att jag började sjunga en del på bröllop förra året, så jag tyckte det var intressant att följa musikdebatterna - vilka låtar som var populära och så. Men sedan har jag hamnat i alla möjliga forumtrådar. Tycker det är härlig stämning och det finns mycket matnyttigt även om man inte ska gifta sig (vilket jag inte ska än). Själv?

  • Cantaton

    Aaah :) i vårt förhållande kommer det bli han som friar. Han frågade om det inte var så jag ville ha det - han trodde att jag ville ha det traditionellt, och han har så rätt. Dock tror jag att det kommer att dröja ett bra tag till innan det blir aktuellt.

Svar på tråden Nattchattare! Se hit!