• Cantaton

    Justja, det är ju nästan så att man borde hålla sig uppe tills dess bara för att se.. :) Fast jag är egentligen jättetrött.

  • Cantaton

    Haha. Men den är ju mitt i. Jag tror faktiskt inte att jag har sett den... inte i sin helhet, så jag kan inte bara hoppa in mitt i.

  • Cantaton

    Haha. Jag har snarare inte gjort nånting. Har haft en jättespäckad sommar, och varit ledig typ max två veckor, men har inte varit hemma någonting. Så idag har jag bara en mysdag. Det var jättehärligt så länge min vackra var här på förmiddagen, men därefter blev jag ytterst rastlös och uttråkad. Jag visste hur väl jag behövde en dag för mig själv i lugn och ro, utan måsten. Men jaa. Det är inte riktigt min grej. Och det var ju inte särskilt många svenskar som tävlade i VM idag heller.

    Men har jobbat lite på mitt "om-mej-själv-collage". Har hållit på med det i ett år, från och till. Tänkte äntligen få allt uppklistrat på papper nu och få det klart. Ska sedan ge det till honom, så får vi väl se hur väl han känner mig :)

    Jag har inte letat efter speciella ord som beskriver mej, utan låtit tidningarna avgöra lite. Har jag sett ett ord i tidningarna som passar in på mej på något sätt har jag klippt ut det. Så det blir en helt annan, mer avslöjande (tror jag), bild av mej, än om jag hade letat efter några specifika ord. Dessutom är jag jätteglad att jag inte har klistrat upp ord vartefter jag har hållit på, utan att jag har samlat alla utklipp och gör klistrandet vid samma tidpunkt; det är så många ord jag klippte ut för ett år sedan som inte alls är aktuella idag. Väldigt intressant att se hur man förändras, bara genom att läsa några ord man klippt ut.

    Har övat lite på låtar jag ska sjunga imorgon, men annars har jag inte lyckats åstadkomma mycket.

  • Cantaton

    Missat? Du har nog inte missat nåt :)

    Jag ska sjunga Åsa Jinders "Av längtan till dig" och Beatleslåten "In My Life" på en vigsel.

  • Cantaton

    Mm jag har sjungit den på vigsel förut också, dock inte i år faktiskt. Men har sjungit den på konsert i sommar, så den sitter färskt i minnet. Känner mej lugn inför imorgon.

  • Cantaton

    Jag planerar faktiskt inget bröllop. Hamnade på BT av en slump och fastnade. *oups* Finns ju mycket som är matnyttigt i forumet även om man inte ska gifta sig. Det är rätt kul att kunna ge tips och ta del av folks glädje också. Men jag blir väldigt sugen att planera själv när jag läser runt, dock är det inte aktuellt än.

  • Cantaton

    Jag vet faktiskt inte vilka sånger jag skulle välja i dagsläget. Men jag vet att jag vill ha såväl "Vår fader" som Välsignelsen sjungna istället för lästa. Det finns så vackra melodier till dem båda.

Svar på tråden Nattchattare! Se hit!