• madlin

    Än är vi inte framme! Sommarbröllop 2008 nr. 7

    Också här en snabbis, ska sätta fart o packa lite - blir att åka iväg och vara hundvakt inatt i svärisarnas hus när de blir borta. Hoppas vädret håller i sig, att de iaf blir uppehåll så man kan grilla på kolgrillen :D

  • madlin

    blivandefruandersson0?: ja men man ska inte lita på dom helt :D Här ska de tydligen inte bli så varmt o soligt idag.

  • madlin

    Pumpkin: nä det vet jag, ville ju bara ha uppehåll idag :D

    blivandefruandersson0?: hittills så har det inte stämt häromkring, när andra har fint så har vi det blåsigt o lite regn - sen tvärtom. Får hoppas nästa vecka blir kanon, som utlovat. Man vill ha värme nu! Bättra på färgen lite så man inte matchar klänningen helt o hållet *s*

  • madlin

    blivandefruandersson0?: så fuskigt! Vi har såååklart en massa moln här och inte alls så varmt. Ha de så skönt ute o njut för mig med!

  • madlin

    Ja här blev de FAKTISKT uppehåll, så vi har (och är fortfarande) varit utomhus. Grillat gott och sippar nu vin på altan - går igenom partymusiken för att få ihop spellistor som ska köras. Livet är gott ibland!

    Har sniffat på min klänning som hänger här ute i huset där vi är nu... ooh... idag är det 3 ynka veckor kvar! Jisses.. känns fortfarande overkligt!

    Imorgon beställer jag STOR sol så jag kan ligga o dega, här ute på vischan finns inga nyfikna grannar ;)

  • madlin

    Prinsessdröm: haha jaaa... nerverna är de väl lite o så med men än har inte m2b klagat något på mig ;) Han är nog lite nervös själv!

    Vi är ju några stycken som skulle eg. gift oss sommaren 2008 men som tjuvstartar o gifter oss redan nu i augusti/september/oktober och december om jag inte är helt ute o cyklar.

  • madlin

    Prinsessdröm: verkar bra planer, lycka till med frieriet!!

  • madlin

    Anja74: tyckte också de lät jättefint! Trodde jag redan svarat dig men icke, sorry!! :)

  • madlin

    Funderar faktiskt på något liknande, först tänkte jag på att fixa små godisboxar - men de är mycket pysslande och vet inte om jag har tålamodet till att fixa ihop 40 stycken.. Och vågar inte beställa efter färdiga, har sån otur med sånt..

    Vart köper man cellofan? Vad kostar det? :)

    Idag köpte jag en till grej till morgongåvan till sambon och en present till värdinnan. Ska försöka klura ut något bra som pris att ge efter tipsrundan också, inge alkohol eller korgar helst.

  • madlin

    Anja74: ja cellofan är fint! Ska hålla utkik efter det i butikerna, aldrig kollat efter så svårt o veta var man ska kika :)

    vårbrud2008: kanon! Då ska jag spana och komma på nå bra godis också ;)

Svar på tråden Än är vi inte framme! Sommarbröllop 2008 nr. 7