• madlin

    Än är vi inte framme! Sommarbröllop 2008 nr. 7

    Anja74: självklart, bilder kommer senare när jag får tummen ur och för över dom på datorn :)

  • madlin

    Pumpkin: DET tycker jag allt, annars är de väldigt dumma! Får du hem klänningen på en gång sen vid köp eller ska det beställas efter?

  • madlin

    Va less jag blir på folk ibland!

    Våran vigselförrättare tipsade oss att höra oss för hos ordförande på hembygdsgården där vi gifter oss om vi kunde få låna deras tält i nödfall (ett tält som står uppbyggt på gården) om vi får dåligt väder under vigseln. Efter en hel dags ringande får vi äntligen tag på honom, och då klämmer han i med att han vill ha 500 för användadet isåfall.

    Tycker de är lite ful stil, de utnyttjar oss lite i vår situation...

    Jaja, jag blev rätt arg och sa att då fick det vara. De fick plocka ner det före bröllopet i så fall, så vi får plats med vårat egna som vi då köper istället. BAAAH!

    Så nu ska jag imorgon ut o jaga stort partytält. Hellre lägger jag ut pengar på eget tält som jag kan ha nytta av sen än pengar som kanske rentav är bortkastade på ett fult tält av en snål förening.

    Kanske inget o bli ilsk över och småsummor, men det är själva principen! *morr morr*

    Har fixat kökspersonal och imorgon ska jag plocka ut massa pengar och fixa pengakuverten som ska ges till divere tjänster under bröllopet. Det har blivit den största posten på vårat bröllop sen vi valde att dela upp buffén sen krånglet med cateringen.

    Tjänster: Kökspersonal, Restaurangen som hjälper till med delar av buffén, Tårttjejen, Solisten, Gitarristen, Fotografen, Trubaduren, Frisören och tjejen som ska fixa manikyr på mig o sambon.

    Ska bli så skönt o ha pengarna klara till dessa, vill inte haffsa i sista stund då jag tänkt fixa tack-kort o lägga ner pengarna i.

  • madlin

    *bara skrattar*

    F'låt... men ja... det är lite komiskt ;)

  • madlin

    vårbrud2008: också missat det helt! GRATTIS till kommande lillebror, va roligt!! :D

    Uuuh, måste göra mig iordning o åka iväg o jaga festtält att ha som reservplan om det regnar under ceremonin - får ju inte plats inomhus när allt är möblerat och dukat.

  • madlin

    Pumpkin: tack! De duger gott till oss - har inte tid o sitta o pilla ytterligare tyvärr.

Svar på tråden Än är vi inte framme! Sommarbröllop 2008 nr. 7