• Pumpkin

    Än är vi inte framme! Sommarbröllop 2008 nr. 7

    De är negativa till allt - lägenheten, stan, saker vi gör osv. Eller negativa kanske är starkt, men kommer med negativa kommentarer i alla fall. Stan är enligt dem osäker och full med invandrare (tydligen inte bra ). Vår balkong kommer tydligen rasa enligt svärfar och inte får vi plats med den större sängen som vi tänkt ta från mina föräldrar (och vems är det beslutet?!). Idag när vi var iväg och fikade på en jättecharmig gård så börjar svärfar prata om att det är så jobbigt med såna trädetaljer som huset hade, och eftersom det låg så nära vattnet så möglade det bara. Svärmor började genast kolla in trädgården och klagade på att det behövdes göras i ordning osv. Men det är väl ändå hon som bor där och driver caféet på sin egen gård som bestämmer hur hon vill ha det?! Morr... Varje enskild sak är egentligen inte så stor, men tillsammans blir det olidligt!

    Just ja, nu när vi satt och åt så kläcker svärfar ur sig "Därnere på serveringen vid vattnet satt det ju bara såna där invandrare och latade sig" varpå svärmor säger "Ja, de borde ju faktiskt skaffa sig ett jobb, de också!". Men herregud - det är ju SEMESTERTIDER! Jag skulle gärna sitta på en uteservering och pimpla vin hela dagarna

  • Pumpkin

    Jag tycker ju också om mina svärföräldrar egentligen, men förut har det varit så lätt när man åkt dit och ätit och sen åkt hem när det blivit för mycket

    Jodå, jag sa faktiskt precis det - och även att jag gärna skulle ha suttit där själv

  • Pumpkin

    Nej, det värsta är ju att det skapar riktigt kraftiga slitningar oss emellan. Imorse bråkade vi om det och resten av dagen har det varit kallt mellan oss. Möjligtvis att det mjuknade lite när vi var in i kyrkan vi bokat, men annars så... Han bara viftar bort allt jag känner med orden "Äh, du överdriver bara". Men det är väl inte så himla kul att känna sig angripen i sitt eget hem?!

  • Pumpkin

    Ja, vi får helt enkelt hålla tummarna för att de åker imorgon! Lasse får ju mer tid med dem när han åker dit på sin sista semestervecka, när jag gått tillbaka till jobbet.

    Kyrkan förresten, den var helt underbar invändigt!

  • Pumpkin

    Jag tror faktiskt inte att det behövs så mkt dekoration inne i kyrkan, den är så vacker som den är. Möjligtvis en ensam blomma här och var, men om det inte behövs så känns det ganska onödigt.

  • Pumpkin

    Jo, såna vaser med blommor brukar vara väldigt dekorativa Men i och med att vår kyrka är så liten (5 personer/rad på vardera sida, dvs 10/rad sammanlagt) så känns det som att blommor lätt skulle kunna ta över kyrkans egna skönhet.

    Usch då, inge kul sånt där Tyvärr är det ju ofta lättare sagt än gjort att ta sig ur destruktiva relationer.

  • Pumpkin

    Jo, den är liten. Kyrkvaktmästaren som vi träffade idag sa att hon får släppa in 110 personer, men då får typ 30 stå, för det finns bara ca 80 sittplatser

  • Pumpkin

    Japp Ett otroligt bra sätt att hålla gästantalet nere

  • Pumpkin

    Snitte: Jag vet, det är SUPERbra! Detsamma gäller lokalen - det får inte plats fler än 80 Fast vi funderar på att bjuda in folk till festen sen, när man dukat bort och ställt undan borden och så.
    Hmm, ja men slöja vid vigseln och sen av med den funkar väl? Jag funderar på det jag med

    stjärngudinnan: Härligt med semester!
    Jag har också funderat på om vi blir för få, men det lär nog inte hända tror jag Dock är jag rädd för att jag kommer ångra att jag inte bjudit in mina fastrar och så... Fast, nej, det är vettigt beslut från min sida.
    Jo, det är trist att det blivit som det blivit nu mellan mig och Lasse, men det går la över. Synd bara att det ska hända just på semestern...
    Vad ska ni ha för er på semestern då? Hur har flytten gått förresten?

  • Pumpkin

    Snitte: Fint! Lite för mycket för min smak, men som sagt - fint! Är bilderna tagna inne i den kyrkan ni ska gifta er?

Svar på tråden Än är vi inte framme! Sommarbröllop 2008 nr. 7