Inlägg från: Snitte- 5/7-2008 |Visa alla inlägg
  • Snitte- 5/7-2008

    Än är vi inte framme! Sommarbröllop 2008 nr. 7

    Hej Tjejer!

    madlin: Hoppas hoppas det löser sig med catering men vad snällt av din mamma att erbjuda sig också! *håller tummarna för en bra lösning!*

    sockerbollen: weddingannouncer är kanon! har inte avslöjat för så många om sidan ännu men närmare bröllopet hoppas jag att det kan vara en informationsportal :) VI bort också i värmland :)

    madlin och vårbrud: hoppas verkligen att ni får era möhippor, det behöver ju inte vara något stort men nåååt iallafall! Tycker också det lät smart att be m2b tipsa lite... :)

    Ina: Tråkigt att vara sjukskriven... :( hoppas verkligen att du kan vila upp dig ordentligt! du får sjunga och läsa för bebeisen :)

    Pumpkin: ringde de jag har bokat vår resa till idag :) ville boka flyget också men jag var liite tidig krysnningen är klar 19/7 så flyget hem ska ju inte gå förrän 21 eller 22 :) hihi

  • Snitte- 5/7-2008

    Hejsan!
    bokat frisör har jag gjort men typ 4-6 månader innan...
    Brudbukett ca 4-6 måna innan
    titta edter kläder bör ni göra redan nu så ni vet vilken stil och så han ska ha... men jag vågar inte köpa till min m2b än, kanske 6 månder innan där med...
    Bröllopstårtan kan också vara bra att beställa i god tid, det kan ju bli överbokat på bagerier också... men minst 4 månader där kanske :)

  • Snitte- 5/7-2008

    Hej hopp!
    pumpkin: kul med svärföräldrarna på besök! :) skönt att de bor i husvagn så man inte behöver vara jätte trevlig Heeel atiden :) hihi

    ja det där med resan... man kan ju inte boka mer än ett år innan... så jag måste vänta en vecka till :) men då har hon jag pratat med gått på semester så jag får vänta till v.34 *suck* vad hade ni bestämt för resemål? kikade in din blogg föresten, blev ju jättefint efter frisörbesöket!!!

  • Snitte- 5/7-2008

    Ja men visst ja! jag skulle ju hitta den där broschyren om orcas island... hmn... har inte gjort det... :( måste ha slängt den.. men San Francisco ska ju vara underbart! så det blir nog kanon, det andra stället vet jag inget om... :)

    Baka tårtan själv... nej såå svårt kan det ju inte vara... jag är sådär dööööpetig med tårtan så jag kommer nog specialbeställa min 12 mil från där jag bor... *bridezillavarning* (i know) men ingen i stan dekorerar på det sättet jag vill, alla tycker det är för tidskrävande... :(

  • Snitte- 5/7-2008

    hihi ja det borde ju finnas tårtkurser och så att gå där du bor också, annars får du komma hit och gå tårtkurs! :D

    det är ju bra att prova vilka smaker som går ihop och så.. ska du ha flera lagers tårta eller flera små?

  • Snitte- 5/7-2008

    Låter supergott! 3 våningar booorde ju inte vara något större problem att få ihop och mousse var jätte lätt att arbeta med! :) sugarpaste är bra om man kavlar ut ordenltigt,,, blir väääldigt sött annars :)

  • Snitte- 5/7-2008

    pumpkin: ja detborde ju finnas lite kurser i storstan med... :)

    bed of roses: jepp men kolla kan man ju alltid göra hur tidigt som helst,,, och bestämma hur allt ska vara :)

  • Snitte- 5/7-2008

    pratade nyss med en av mina tärnor ( ni vet de som inte är så intresserade)
    hon sa faktiskt att de måste börja fundera på vad de ska hitta på till möhippan... :D

    shit, jag sa att jag verkligen inte vill ha en möhippa där jag blir utskämd... jag har en MASSA bra ideér på hur jag skulle vilja ha... mysigt spa dag, spela in en låt, ridtur med tjejerna och party på kvällen kanske gå någon kurs m.m hur lägger man fram alla dessa förslag utan att låta ego??

  • Snitte- 5/7-2008

    Nej det är ju klart... kanske kan tipsa om lite aktiviteter som jag skulle uppskatta så får de ju göra vad de vill... :)

    kan ni inte åka dit och hyra en bil då? så kan ni åka vart ni vill ;)

  • Snitte- 5/7-2008

    aha... ok ja det kan ju vara kul att hinna "se" platserna också och inte bara svischa förbi :)

    Men ni får helt enkelt åka till baka till USA någon mer gång :D

Svar på tråden Än är vi inte framme! Sommarbröllop 2008 nr. 7