Inlägg från: Snitte- 5/7-2008 |Visa alla inlägg
  • Snitte- 5/7-2008

    Än är vi inte framme! Sommarbröllop 2008 nr. 7

    Hello:
    Ingen pingvin: GRATTIS!! härligt att det klaffade!

    pumpkin: Men, jag var också på grönalund igår!! :) Shit vad folk det var och vilket väder!!! Här hemma hade det varit pissväder så åkte jag till stockholm och vips :)

    Madlin: tråkigt med mensverk.. :( vetekudden är en av världens bästa uppfinningar, sitter med en sån över mina axlar nu innan jag ska cykla iväg till jobbet...

  • Snitte- 5/7-2008

    pumpkin: vi var där från 13 till 7 ungefär... *pust vad mycket folk*

    Men din drömring... om det är samma som du ville ha i början av dessa trådar... har jag sett den på ebay flera grr... kanske går att hitta billigare där.. folk köper ju fel storlek och sådär och säljer...

  • Snitte- 5/7-2008

    hihi, ja sök på wedding och så... finns GALET mycket där... :) jag har hittat massor som jag vill ha, kommer beställa mina ljuslyktor där som jag har tjatat mycket om i de första trådarna :D har sökt och sökt efter liknande här i sverige och provköpt blanka och målat och pysslat men blir inte nöjd... så det blir ebay köp för min del med :)

  • Snitte- 5/7-2008

    jadu... svårt det där... jag har länge funderat på en rosa sten i min men alla guldsmedsbutiker jag har vart inne i avråder mig.. :( så jag vet inte.. det blir nog bara vita stenar i min tillslut tror jag... men en hjärtformad sten borde man ju inte tröttna på..

  • Snitte- 5/7-2008

    Ja, det brukar ju vara så... nämner man bröllop så vips trillar det dit 500:- till :) men jätte kul att du fick ett sånt bra pris! Vill också gå och beställa bukett snart... men det får nog vänta ett tag!

    Tack!, det känns mycket bättre idag är lite stel bara..

Svar på tråden Än är vi inte framme! Sommarbröllop 2008 nr. 7