Inlägg från: jeeksa080823 |Visa alla inlägg
  • jeeksa080823

    Än är vi inte framme! Sommarbröllop 2008 nr. 7

    Hej!

    Jag har hängt med i tråden ett tag men inte skrivit nåt på länge men jag är fortfarande med.

    Jag har tänkt på en sak, ju mer man tittar runt här på BT så märker man att det är väldigt få som kommer ha med barn på bröllopet. För mig är det självklart att barn ska vara med i alla steg i livet, är jag den enda som resonerar så? Vill inte anklaga nån som inte vill ha med barn, alla får ju självklart göra som de vill men jag undrar bara varför.

  • jeeksa080823

    Hej!

    Pumpkin:
    Har du roligt på jobbet?

    Vad funderar ni på att ha för låtar under vigseln?
    Vi vill ha två låtar som kommer framföras av en vän till mig som är jätteduktig på att sjunga, den ena låten är den klassiska "kärleken förde oss samman" sen är den andra låten under diskussion. Tyvärr kan vi inte ha låten som är "vår" låt i kyrkan, passar inte riktigt med "ska vi gå hem till dig eller hem till mig"

  • jeeksa080823

    akta dig för alla papper! farligt!

    Första dansen funderar vi på "Av längtan till dig ? CajsaStina Åkeström & Åsa Jinder". Vi får se.

  • jeeksa080823

    Jag kan inte låta bli att bli lite avundsjuk samtidigt som jag fnittrar lite då jag läser era diskussioner om morgongåvor...min m2b vet nog inte ens att det finns nåt sånt!!! Antar att jag får kasta ut lite hintar närmare bröllopet.

    Kul med secret box som morgongåva men jag vet inte om jag skulle våga riktigt... Någon som vet ungefär vad priset ligger runt?

  • jeeksa080823

    Pumpkin - 5 juli 2008 skrev 2007-09-28 08:27:01 följande:


    Tjejer vad tror ni om att ha festen här www.tomtit.se/ ? Det är ju mitt i stan och så, så det kanske blir opersonligt och omysigt på något sätt? Å andra sidan har de väldigt stora, ljusa och fina lokaler med plats för både mat och dans...
    Jag måste säga att jag gillar inte riktigt deras lokaler, har varit där med jobbet på konferens och möten några gånger. Tycker att de är lite opersonliga, fast det går kanske att fixa till med dekorationer. Men det är min åsikt, tycker ni ska gå dit och titta och prata med personalen och se vad de kan åstakomma.
  • jeeksa080823

    Fast jag har ju varit där mitt på dagen med jobbet och det har varit skolklasser som sprungit omkring överallt, så det är säkert annorlunda om man tänker att det är efter stängning och uppfixat.
    Förresten, har du kollat med Alla tiders och frågat om lokaler? Det gjorde vi när vi var i kontakt med dem första gången och de kom med en del tips, även ställen som man inte hört talas om. Prova det annars. De är tillmötesgående och trevliga.

    Pumpkin - 5 juli 2008 skrev 2007-09-28 09:09:31 följande:


    jeeksa: Ja, klart man får gå dit och titta. Ser mysigt ut på bilderna tycker jag, men om du som varit där tycker annorlunda så blir man ju lite osäker.
  • jeeksa080823

    Pumpkin:
    Kom på att när vi pratade med Alla tiders om lokaler så fick vi tips om nåt som hette Saltskogs gård. Vet ej var det ligger eller så men det borde ju vara i närheten av Saltskog och då är det ju inte så långt ifrån Tveta kyrka. Om du inte hittar nr någonstans så kolla med alla tiders de hade det.

  • jeeksa080823
    jeeksa080823 skrev 2007-09-28 17:49:48 följande:
    Pumpkin:user.tninet.se/~krt720p/
    Nästan så jag själv funderar på att kolla på den här lokalen, verkar fint
  • jeeksa080823

    Hej på er.
    Jag är 79:a och m2b 75:a.

    Pumpkin: vilken restaurang är det? Låter ju jättebra! Hoppas verkligen att ni äntligen hittat er lokal!

  • jeeksa080823

    Jag är vaken =)
    Ska gå in på min mail nu, enligt m2b så har det kommit mail från vår catering som han har vidarebefordrat till mig angående menyförslag! Jippi äntligen känns det som att man kommer någonstans i planeringen. Har även hittat tärnklänningar som jag funderar på, hoppas bara tärnorna också gillar dem.

  • jeeksa080823

    Suck, inget mail har kommit ännu

    Pumpkin: Hoppas det går bra med jobbet!

  • jeeksa080823

    Pumpkin:


    jeeksa080823 skrev 2007-10-09 11:20:02 följande:
    Jag är vaken =) Ska gå in på min mail nu, enligt m2b så har det kommit mail från vår catering som han har vidarebefordrat till mig angående menyförslag! Jippi äntligen känns det som att man kommer någonstans i planeringen. Har även hittat tärnklänningar som jag funderar på, hoppas bara tärnorna också gillar dem.
  • jeeksa080823

    Pumpkin: Åh vad roligt att ni äntligen hittat en lokal som passar er!!! Det är verkligen fint därute.

  • jeeksa080823

    Nu har jag fått mailet med menyförslag så även jag går igenom det. Tyvärr står det fel datum på... ska inte klaga på cateringstället, kan lika gärna vara sambon som sagt fel

  • jeeksa080823

    Ja det finns några bufféer att välja mellan. Har bara kikat lite snabbt men har fastnat för en höstbuffé, tyvärr kan det bero på att jag gillar desserten: björnbärspannacotta.
    Är rätt hungrig för tillfället så jag ska nog sätta mig med sambon i lugn och ro nån kväll och titta lite, blir nog bara knasigt annars.

Svar på tråden Än är vi inte framme! Sommarbröllop 2008 nr. 7