Inlägg från: maka2b |Visa alla inlägg
  • maka2b

    28/7 - 2007

    Ny tråd tjejer! Hoppas att alla hittar hit nu när den gamla stängs imorgon.

    Nu är det inte långt kvar, 19 dagar idag...

  • Svar på tråden 28/7 - 2007
  • maka2b

    Jag börjar med att lägga in vårt program igen ifall någon vill ha nått mailat .

    - "välkommentext" + innehållsförteckning
    - Meny
    - Livskarta (tips från BT)
    - Dikt (den som blir uppläst under vigseln)
    - Citat
    - Olika påståenden som ska paras ihop med mig eller m2b.
    - Bordsplacering (mittenuppslag). Inte klar!
    - 5 sidor beskrivningar av gäster. Inte klara!
    - "Tacktext" + info ang vigseln.

  • maka2b

    Vi kommer inte att ha några sånger alls men det verkar vara olika hur man gör. (Jag har varit på bröllop där brudparet gjort häftet och satt in sånger själva.)

    Livskartan är som skrivet ett tips från BT. Det är en linje med våra liv innan vi träffades och från att vi träffades fram till bröllopet. Vi har valt att skriva liknelser eftersom vi har många och kunde helt klart ha träffats mycket tidigare. Sen så några stycken viktiga händelser i vårt gemensamma liv.

  • maka2b

    esposa
    Hej, kul att *se* dig!! Härligt att flytten gått bra. Och vilken mysig hippa!
    Ang borden så kan jag berätta hur vi gör . Lokalen som vi är i heter Brännvinskungenssal så därför så döper vi våra bord till olika sprit/vin/drinkar som vi tycker om bla Rosé . Vad heter er lokal? Annars kanske olika resmål som ni varit på, städer i Sverige med anknytning, favorit artister.... Svårt!!!

  • maka2b

    Igår köpte jag min blivandes morgongåva. Känns skönt att ha det klart!

    Sen så är vi i stort sett klara med bordsplaceringen, JIPPI!! Och på beskrivningarna har vi kanske 15 pers kvar bara... Det börjar ordna upp sig.

    Idag ska jag prova klänningen hos skräddaren, om det behövs ändras nåt så måste han göra det imorrn för sen går han på semester... Hoppas att den är perfekt!

  • maka2b

    mizztigger
    Välkommen tillbaka!
    Jag kommer att från kl 9 tills det är dags sitta hos frisören + bli sminkad. Kommer även försöka äta lite lunch... Vår vigsel är kl 14.30.

  • maka2b

    mizztigger
    Vilka vackra klänningar, va duktig du är! Otroligt stort att sy alla kläder själv *imponerad*.
    Hos frissan kommer jag inte vara klar förrän vi tar taxi till lokalen mina tärnor kommer också vara där och bli ordninggjorda + att vi ska äta lunch där så allt tar lång tid. Bara att fixa mig kommer visst ta 3 timmar!!

  • maka2b

    Bouncing Bunny
    Gumman va du har haft det körigt!! Jag är imponerad hur ni har orkat allt. Men nu är det bara det roligaste kvar snart är vår dag här!!! Jag skulle ha åkt till Nordingrå som ligger vid höga kusten men vi kom aldigt iväg. Min son är prematurfödd och fortfarande väldigt infektionskänslig så när dom som vi skulle hälsa på blev sjuka fick vi stanna hemma. Tråkigt men vi är vana...

    Nu är det bara 12 dagar kvar!

    Jag hämtade min klänning hos skräddaren i torsdags och han har gjort ett fantastiskt jobb. Sen lämnade jag in den för pressning så på fredag får jag hämta hem den.
    Igår klippte jag till spetsen som vi ska göra små knyten med godis i till gästerna. Sen ska dom knytas ihop också...
    Bordsplaceringen är klar! och beskrivningarna är nästan färdiga så snart kan vi börja skriva ut programmen. Sen är det bara att vika vika och vika...

    Vi håller på att leta paraplyer. Någon som har tips på var jag kan hitta stora snygga paraplyer? Ett vitt och ett svart vill vi försöka hitta.

Svar på tråden 28/7 - 2007