• Carma07

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4

    Linum: Ett vigselprogram i din mail.

  • Carma07

    Godkväll

    MissP: Jag har tänkt på dig idag. Skönt att allt ordnade sig och att det ändå känns bra. Men det måste väl vara livets ironi att J blir uppsagd istället. Tur då att inte du också blev det.

    Nibla: Så kul att du trivs med ditt jobb. När jättetråkiga saker händer mig brukar jag tänka att det är för att det ska leda mig till något bättre. Vilken tur ändå att du blev uppsagd på ditt förra jobb. Inte alltid lätt att tänka så och speciellt inte när man är mitt uppe i det jobbiga.

    Nu har jag lidit av huvudvärk hela veckan och börjar bli trött på det. Känns ändå vara på bättringsvägen nu och jag hoppas att det blir bättre till imorgon. Annars blir jag toookig.

    Nu ska jag plocka och städa lite och fixa mat innan jag kryper ner i soffan för att kolla på "Heroes" ikväll. Tror jag ska göra lite popcorn också.

  • Carma07

    Godmorgon på er.

    Vaknade med huvudvärken igen. Trodde den var borta igår.

    Addiz: Får jag hålla min inbjudan öppen inför ikväll och se hur jag mår under dagen?

  • Carma07

    God eftermiddag i tråden. Kul att se att den har börjat att leva lite igen. Tyvärr är jag urkass på musik och kan inte komma på något.

    Addiz: Jag har skickat ett mail till dig.

    Har lite surdegar att ta hand om på jobbet, men hoppas få undan dem och ev åka hem lite tidigare ikväll.

  • Carma07

    Huvudet är på bättringsvägen. Det känns som den är borta fast ligger och lurar på mig. Ska hem och sova ikväll och hoppas verkligen den är borta till imorgon.

    MissP: Ibland undrar man om de verkligen läser journalerna. Och om de inte gör det förstår jag inte ens varför de har dem. Hoppas du får någon ordning på det iaf.

  • Carma07

    MissP: Hittade massor på mässan, men handlade bara tills pengarna tog slut. Hade gärna kommit hem med fler kassar. Det är bara att spara till nästa mässan som är snart.

  • Carma07

    Abbe: Är också ensam i helgen. Vi kan höras på telefon eller här på bt på söndag.

    Ha alla en trevlig kväll och helg. Nu smiter jag snart för dagen.

  • Carma07

    Godkväll

    Igår var jag nog rätt trött. Jag pratade liten stund i telefon för att ordna inför idag och sedan skulle jag bara luta mig tillbaka en liten stund i soffan och kolla klart det på TV:n som jag inte ens såg på och somnade tydligen bums. Vaknade upp efter två timmar tror jag. Imorse när jag vaknade kändes det först som om huvudvärken var kvar och jag blev riktigt besviken, men efter jag hade kommit upp och igång lite så försvann den. Och har fått vara utan den idag. SKÖNT!! Jobbigt, jag har sällan huvudvärk annars.

    Idag har vi haft pysselträff. Vi började klockan tio och jag var hemma strax innan åtta ikväll. Det var riktigt roligt. När jag kom hem fastnade jag vid en film som precis hade börjat och nu har jag förflyttat mig hit.

    Hoppas ni hade det riktigt kul igår.

  • Carma07

    Godmorgon

    Snacka om sovmorgon! Men så skönt att få sova. Är fortfarande jättetrött och känner mig som en zombie.

    Det ser ut att bli en fin och härlig söndag. Iaf här ute på landsbygden.

    Bauti: Låter kul att leta kök. Hoppas försäkringskassan kan hjälpa dig sedan så du kan komma igång med något sådant igen.

    Vill också dricka kaffe, men har slutat med det. Troligtvis det som har gett mig huvudvärk en hel vecka. Men jag ska göra mig lite gröt och hemmalagad äppelmos och en kopp te. Nu när man har så många kanaler kan man börja zappa redan nu.

  • Carma07

    Fru Abbe: Vi scrappade, stämplade och gjorde kort. Man kanske kan sammanfatta det med att vi papperspysslade.

    Nu är frukost klar. Behöver också ut en vända i trädgården och röja. Det är en del att göra att "stänga" trädgården för vintern.

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4