• Carma07

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4

    Hej Fru Nides. Fikan är på tisdag nästa vecka 11/9 på Kosmos. Jag tror Linum och bauti kommer att vara där från klockan 1700. Hur har du det i bröllopsruset?

  • Carma07

    Godmorgon

    Kikar in lite snabbt. Verkar inte ha missat allt för mycket.

    Linum: Ohh, låter spännande. Låter som om du får strunta i kördag och högmässa.

  • Carma07

    Frujj: Oj, vad det låter tråkigt. Många kramar till dig. Hoppas att det löser sig. *kramar*

  • Carma07

    Bauti: Blir också nyfiken. Mailar du länken sedan när det är gjort? Väntar fortfarande på våra kort. Har ju sett dem iaf, men jag vill titta igen och igen.

  • Carma07

    Har inte haft tid med er idag. Snart dags att gå hem. Ska tillbringa kvällen med att städa och sedan kolla Heroes. Vi ses en sväng imorgon.

    Ha en trevlig kväll alla.

  • Carma07

    Godmorgon

    lykke: Kollade in din fina dukning på bloggen. Gillade verkligen skålen med blommor och pinnar. Funderar på att sno den idén till när man har matgäster hemma någon gång.

    Nides: Inte kul att vara sjuk under bröllopsruset. Krya på dig!!

    Igår kom mitt papper från skatteverket med namnändring. Vad konstigt det såg ut när det var utskrivet med mellannamnet också. Har inte alls tänkt så innana. Men lite besviken blev jag. Jag trodde att man även skulle få ett papper där det står att man numer är registrerad som maka/make. Allt känns fortfarande lite overkligt och hade varit kul att få se det på papper. Så vad gör jag nu egentligen? Avvaktar tills pappret från vägverket kommer? Vad jag har förstått så ska det komma automatiskt?

  • Carma07

    Abbe: Jo, det måste man byta. Men vad jag förstått så kommer lappen från vägverket du använder för att byta körkortet automatiskt. Och det känns som om det inte är nån mening med att prata med banken förrän den har kommit. Som det är nu så shoppar jag fortfarande i mitt gamla namn. Passet är det ingen panik med.

  • Carma07

    På vår bröllopsfest så lottades det ut uppdrag som de skulle göra för oss under året. Lotterna bestod av tårttallrikarna som de hämtade samtidigt som tårtan. Under 12 tallrikar stod ett uppdrag, en för varje månad. September var att anordna en filmkväll med oss. Så ikväll kommer ett par vänner hem till oss med snacks och mys och så hyr de en film när de kommer hit. Himla mysigt. Lustigt var att av alla gäster (och tallrikar) så drog sambon i paret nästa månad. Så i oktober kommer vi att åka ner till dem för då ska vi ha en pysselkväll.

  • Carma07

    Abbe: Vad roligt! Tyvärr tror jag inte att alla kommer att fixa med det som dem fick. Men man får vara jätteglad för det som blir.

  • Carma07

    Abbe: Så ni fick med er listan med vad som kan hända? De gäster som fick uppdraget får hålla reda på det själva, så det blir isf nästan som en överraskning eftersom jag har dåligt minne. Vad jag kommer ihåg så är det;

    Filmkväll
    Pysselkväll
    Baka pepparkakor
    Hjälp i trädgården
    Plocka svamp

    Ja, nått liknande så. Kommer inte ihåg mer.

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4