Inlägg från: MissPhoenix |Visa alla inlägg
  • MissPhoenix

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4

    Gillar att döda sniglar??? Jag dör heller än att ta i en snigel....*ryyyyyser*

    Ska ta tag i bordsplaceringen lite nu tänkte jag.... Behöver ändra om den eftersom jag fått ett par avhopp... Tråkigt!

  • MissPhoenix

    Slänger in ett litet hej innan jag ska smita och köpa lunch. *Är ju själv här idag och valde att inte boka in något alls under en timma så att jag kan äta i lugn och ro.

    Har precis suttit och pratat i en timma med en säljare som är såååååå snygg!!! Han är hur som helst dunder trevlig och kan helt klart få vara min plan F...
    Jag har ju redan en Plan B, C,D och E

  • MissPhoenix

    Har precis smackat i mig en enorm bakad potatis med tonfisk och så hamnar jag i er disskution om att gå ner i vikt.. Och jag vill!! jag vill jättegärna gå ner i vikt men har en urusel karaktär. För bara två år sen var jag grym när det gällde sånt - nästan fööör bra för min egen hälsa men det rätade ut sig och nu hamnade jag här - helt tvärtom!! Klarar ju knappt en kvart...

    Men, enligt mitt gånerivikt program i huvudet så gäller mat som vanligt fast utan 70koppar the med socker och sötsaker. + en del motion Och i allra värsta fall nutrilett.....
    Jag har ju bara 3,5vecka kvar....

  • MissPhoenix

    Har konstigt nog lite att göra på jobbet så därför är jag inne lite av och till.

    Kom på förrut att jag glömt lägga pengar på parkering förrut... fyra timmar utan att betala. Shit - pbot tänkte jag. Rusade ut och betalade och precis när jag rundade hörnet efter att ha lagt lappen i rutan kom p-lisan. Vilken tur jag hade!!

    Usch - jag har tappat motivationen till allt... Bröllopet (det är ju fortfarande evigheter kvar.....), Vikten, jobbet.. Allt!
    Det enda jag vill göra är att försvinna till värmen två veckor. Hade varit såååå skönt!

  • MissPhoenix

    Slänger in ett litet hej då här, har dunder mycket på jobbet imorgon så då kan jag ju inte hänga här
    + att chefen kommer hit.

    Men, jag är snart tillbaka. Kramar på er alla

    Taaaaaaaaddddddaaaaaaaaa

  • MissPhoenix

    Hej hej!!!

    Nu är jag här Chefen kom och gick på två timmar - måste vara rekord. Och var till råga på allt TREVLIG!

    Sitter och försöker skriva ned vad jag vill att serveringspersonalen ska göra. Känns jobbigt att vara någon form av boss och domdera men vill man ha det på ett visst sätt är det väl lika bra.

  • MissPhoenix

    hahahah - någon som sett djävulen bär prada? Jag börjar känna mig som den sekreteraren!
    Min chef gick för 25minuter sen och sedan dess har jag fått 8sms... Med olika "ordrar" om vad jag ska göra. Som hans personliga sekreterare
    Mario lekte med min mobil häromdagen och slog in fel pin 3 ggr och jag kunde inte hitta puk koden så den var avstängd io 3 dagar. Jag skojar inte om jag säger att jag låste upp mobil för en timma sen och den började pipa direkt.
    Och nej, det är inte gamla sms eftersom han vetat att min mobil varit ur funktion. Helt otroligt....

  • MissPhoenix

    Tezz - join the club! Har också en supergrinig sambo - vet inte vad det är riktigt. Tror det är en kombo av för mycket jobb, för lite fritid, många måsten och bröllopsstress.

    Det hela hjälps ju inte av att jag var ett stort hormonmonster som började storBÖLA imorse när han ringde hem för att han inte sagt hej då när han gick. Sen att jag sov spelade liksom ingen roll.

  • MissPhoenix

    tezz- ibland poppar dom upp, dopm syrliga kommentarerna - men jag försöker att hålla dom tillbaka. Vet ju själv hur det är när man är grinig och han kanske fäller en dum kommentar. Då skulle man ju hur lätt som helst kunna starta ett världskrig.

    Visst kommer tanken; och han ska jag leva med?? Men- tur är att det finns så många saker att älska med honom istället.

  • MissPhoenix

    Nickes- vad skönt med lite semester!!!
    Och en effektiv sambo!! Just nu är jag lite halvgrinig - stressade som sjutton med att göra en första vigselprograms utgåva för att min bror skulle hinna trycka dom innan han for på semester och han lovade att ha det gjort innan. Dom åkte i måndags och kommer tillbaka 4 dagar innan vi gifter oss. Tror du att det är klart? Oooo nej - han har inte ens börjat *muttrar*

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4