Inlägg från: MissPhoenix |Visa alla inlägg
  • MissPhoenix

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4

    det kan man lugnt säga... Det allra värsta med att åka dit är jag inte vet vad jag har att vänta.....

  • MissPhoenix

    hahhahhaa - fick ett sms av min chef som undrade om jag kunde ta med mig handdukarna från kemtvätten på vägen hit. hahahhhahaha......
    vet inte om jag ska skratta eller gråta.....

  • MissPhoenix

    Linum : jag tror att dom inte förväntar sig på att jag ska ha sådan koll på anställningstrygghet, fack och avtal och dyl... Men, man blir väl sån av att leva med en "fack-nörd"

    Nu åker jag - håll tummarna!!! Kram

  • MissPhoenix

    Goooodmorning!

    vilket jävla skitföretag jag jobbar på. Kom ner till jobbet och då pratade han först inte med mig alls på typ 2 timmar och sen därefter var allt som vanligt och han har inte nämnt ett ord om någonting!
    igår kväll skickade han ett sms till E på jobbet att "prata med nina och red ut allt, gör jag det så blir det bara fel. Jag tycker att ni är jätteduktiga".....
    Hon svarade inte honom på det.
    Han är ju för fan schizofren. Jag har iaf sökt en massa andra jobb - det går inte att ha det såhär!

    igår var vi och träffade prästen och utformade hela vår vigsel - kändes helt plötsligt så verkligt när vi små-övade bara jag och jocke. Och sen kom paniken, bara 4 veckor kvar!!
    idag ska vi trycka våra vigselprogram men, hur många ska man ha?
    Vi har ju ca 80st gäster men räknar med kanske 130 till kyrkan.... Ska alla verkligen ha var sitt?

  • MissPhoenix

    Ang ringarna - min ring är ca ½ strl för stor och så kommer även att vigselringen att vara , konstigt nog så finns det ingen som passar mig perfekt. Men, när jag köpte vigselringen sa dom samma sak som tezz hört - att när man har fler ringar behöver de vara något större. Men annars brukar det inte vara så svårt att förminska dom.
    Fast, men kanske råkar ut för det som min kompis gjorde när hon förminskade dom - graveringen försvann. Så butiken fick gravera om dom..

  • MissPhoenix

    Puman - jobbar med tunnhåriga och gör bl.a transplantationer och dyl. Själva jobbet i sig är helt ok - det är min arbetsgivare det är fel på. Emma min kollega är supergullig och vi har skitskoj tillsammans... Men som sagt, chefen....

    Fredag - bara två veckor kvar.... Vad underbart! Vi har 4 veckor kvar nu. imorgon blir det svensexa och på lör möhippa (tror jag...)

  • MissPhoenix

    Fredag: inte det minsta nervös faktiskt - mer bara nyfiken på vad dom hittar på för upptåg. Jag som person ställer ju upp på allt dom gör men tycke rju att vissa saker är mer eller mindre roliga..

    Men mot J kommer dom nog inte vara så nådiga!!!

  • MissPhoenix

    Slänger in ett snabbt inlägg:

    Vi har ordnat en buss som fraktar våra gäster från kyrkan till festen efter vigseln och sedan från festen tillbaka till stan igen på natten. De flesta utomsocknes gäster har vi hjälpt till att ordna boende för men de får bekosta det själva. Vi valde ju att ordna transport eftersom att vi la festen så långt bort. Men många väljer att samåka ändå - vissa (typ svärmor) kan ju absolut inte vara vakna senare än kl 23....

    Ang morgongåva så gav min svägerska min bror en vinrad på en gård i frankrike. Dom gifte sig ht2003 och vt2005 var dom nere och hämtade sig några flaskor ... tydligen ett rätt gott vin var det.

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4