• Linum

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4

    Den berömda gamla tråden tillbaka i samma tappning som innan!

  • Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4
  • Carma07

    bauti: Inte meningen att skrämma bort dig.
    Ha det så trevligt i skogen.

  • Bauti

    Carma
    Inte blir jag rädd för en sådan goding

    Detta skarev jag tidigare. Kanske lite tips.
    Våra tärnor får kläderna, hotellövernattning med middag. Till bestman vet jag inte än. Toastmastern kommer få en korg med gormet grejer i som finare olja, gåslever osv. Toastmadame kommer få något till hemmet.
    Och dom alla kommer få tackkortet i en ram.

  • Carma07

    bauti: Det var verkligen bra förslag. Dem ska jag skriva upp. Tack för ideén.

  • Bauti

    Nej nu får jag slita mig. Svamparna börjar skrika nu....*ilar iväg till skogen*

  • Linum

    Min tärna får klänningen efteråt, ett halsband samt håruppsättningen och ett inramat foto.

    Marskalken får M sköta.

    Övriga har jag inte en susning. Min syster ska få något fint i alla fall för att jag bollar hela tiden idéer med henne, och hon kommer att göra ett hästjobb!

  • MissPhoenix

    Slänger in ett snabbt hej här - just nu är allt i panik!
    Min bror som skulle trycka mina festhäften fick barn igår - 4v för tidigt vilket gör att han måste ta hand om deras äldre dotter och att min svägerska troligen inte kommer på bröllopet. En annan vän sågade av sig tummen!! dom sydde fast den igen men cirkulationen har inte kommit igång så troligen ska den amputeras på fre ... och som den bridezilla jag är så PAJAR DETTA MIN BRO*DSPLACERING!! (ja, jag vet, dom har giltiga skäl....) men - det störst bekymret är just nu festhäftet... Men, det löser sig.

    Hur som helst - brasiliansk igår. SATAN I GATAN va onte det gjorde... F*N rent ut sagt. Men jag bet ihop och sa inte ett ljud.... och J uppskattade det *blink blink*

    Ang presenter så skall mina ena tärna och bästa vän få en symbolisk present mest - Astrd Lindgrens "allra käraste syster"...Den andra har jag inte kommit på ännu.

  • MissPhoenix

    Försökte läsa igenom lite trådar sporadiskt men ger upp - och då har jag ändå bara missat två dagar!

    Datorn hemma fungerar som den vill, just nu går det ok- men jag vet aldrig hur länge. Kanske en timma, kanse 5 min eller kanske inte alls. Idag ska jag iväg och fixa håret, det blev aldrig gjort i måndags av div anledningar - lämna in en bild på min bukett till floristen och hämta mitt löshår. ingen som vill köpa ett brunt långt löshår sen? Äkta hår??? kan göra vad som helst med- locka, permanenta, färga?? Sy in som extension eller bara tillfalligt? Jag vet inte alls vad jag ska med det till sen.....

  • Carma07

    Halloj MissP: Kul att du hinner kika in i all bröllopspanik. Jag tror också att festhäftet löser sig. Du har ju massor av dagar kvar. Glöm inte att andas mellan varven.

  • MissPhoenix

    carma - ska försöka! idag skickade jag iväg J på stan med massa ärenden så att jag kan få städa och avreagera mig själv hemma. Behövde få vara lite ifred och greja. Vi får ju långväga gäster på fredag ´+ ikväll så det kan ju vara trevlig om det är städat.

  • TezzAmore

    Hej MissP! Låter som att det är full rulle! Blev väldigt avskräckt av den där brasilianska vaxningen... tror inte det är nått för mig! *oooaaaaaooojjJJ!*

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4