• Linum

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4

    Den berömda gamla tråden tillbaka i samma tappning som innan!

  • Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4
  • MissPhoenix

    Addiz - ungefär så vill jag också ha det. Funderar på ett korsord om oss och hittade det en gång på nätet men har glömt av adressen dit.
    När det kommer till allsång är jag inte särskilt sugen på att ha det....

  • Puman-prinsen

    Nickes fru - Grattis! va kul att ni hade det bra och att vädret höll sig

    MissPhoenix - tack

  • MissPhoenix

    Nu lämnar jag er för en kort kort stund...Måste byta dator och skriva lite saker och har ingen BT där

  • FredagenDen13

    MissPhoenix:
    Mitt festhäfte var för stort att maila.

  • FredagenDen13

    TezzAmore:
    Vill du maila/skriva ut här den "dikten" som skall läsas för din man på bröllopsfesten? Jag har 2 olika förlag hos mig, men ville gärna läsa din igen, innan jag bestämmer mig!

  • TezzAmore

    Freda: Här är den i oretuscherat skick!

    Käre brudgum,tillåt mig gratulera till världens kapi frökenlistan lämnar bruden ett stort gap.För kvinnan vid din sida är ju helt rätt-smart, snygg och med ett behagligt sätt.Kan även städa, måla, laga mat och baka,vad mer kan man begära av en äkta maka?Snygg, sexig, intelligent och snäll,vacker, gosig och helt utan gnäll.Om detta håller du säkert med,det och att häcken inte är för bred. (väl?)Se nu till att vårda kärleken ömtnär du idag får kvinnan som du alltid om har drömt.Köp henne en blomma då och dåoch du hennes livslånga kärlek kommer att få.Du ser förresten rätt bra ut i din skrud.Återstår bara lyckönskningar till din brud,och låt mig helt fräck vara rak:den där kostymen framhäver verkligen din snygga bak!Några ömma ord och smek hennes hudså har du dig snabbt en lycklig brud.Nog med goda råd, för bruden har en väldig tur,rollen som äkta man kommer du att klara med bravur.Därför vill jag nu höja mitt glasdå du idag får kvinnan som du med i framtiden får dras.Gratulerar på din stora dag,fast ingen är lyckligare än jag!Jag älskar dig och ser fram emot att dela resten av mitt liv med dig!Puss & Kram Bruden

  • TezzAmore

    FReda: Förlåt, men jag orkar inte rätta till den igen... den ligger ju "ren" nånstans i tråden...

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4