• .CMD.

    Fler Växjö tjejer som är i planerna för att gifta sig sommaren 2008?

    Hej tjejer!
    Vi gifter oss i Växjö den 18 augusti i år... Öjaby kyrkan ligger så otroligtfint, jag hade gärna gift mig där! För oss blev det Domkyrkan av olika anledningar. Festen ska hållas vid slottsruinen! Funderade en stund på Osaby herrgård men tyckte det var lite litet...

  • .CMD.

    Den lycklige: hehe jo, vi började (eller rättare sagt jag) typ 1,5 år innan... Har säkert gjort 15 lister på vilka vi ville bjuda!! Men så tog vi oss i kragen och slutade på 55 gäster.

    Festen hålls i borgstugan, dvs inne i ruinen. Det är ett jätte mysigt "rum" där de tänder en massa ljus och dukar långbord. Mat måste man köpa från ryttmästargården men alkoholen har vi handlat i Tyskland. Inbjudningarna skickade vi ut i början - mitten av maj och jag tillverkade dem själv. Det är så kul att pyssla!

    Lycka till!
    ps. kolla www.ryttmastaregarden.se

  • .CMD.

    Hej tjejer!

    Kul att ni bestämt datum nu. Känns lite mer definitivt då! Nu är det bara en månad kvar.. gaahhh. Floristen ringde idag och meddelade att de inte kan göra min bukett! Jag som var å nöjd med dem... Nu måste jag leta efter en ny BRA florist, tips någon?

    Teleborgs slott tycker jag låter helt sagolikt! Tyvärr gick det bort för oss då man inte kan ta med egen alkohol... Men vi är super nöjda med slottsruinen. Nästa vecka ska vi börja sy klänningen och ringen lligger här hemma och glimmar...

    Hur går det för er andra?

    Amaya: kolla med musik folkhögskolan Kristineberg, eller de kanske har sommarlov nu...?!

  • .CMD.

    brud09: jag berättar hur det var! Vad funderar ni mer på? Vi var o kollade på osaby säteri men tyckte inte om att det var två rum, så man fick dela på gästerna.

  • .CMD.

    Den lycklige: Jo jag har oxså blivit rekomenderad Södersblommor och Klostergården. Tyvärr hade de semester stängt när jag var i Växjö och jag ville gärna prata med floristen i butiken så det blev Astas blommor. De andra bytte tydligen ägare och hade stängt... Men det känndes bra på Astas! Hur tänker du din bukett?

    Min klänning är färdig nu och jag är jätte nöjd! Berätta om det händer ngt nytt för dig!

  • .CMD.

    Den lycklige: Hej! Jo jag är ganska lugn faktiskt. Är lägligt nog mamma ledig så jag har gott om tid! Vi har valt att ha ljus-rosa som färgtema. Klänningen är svagt rosa siden. Buketten blev efter lite velande fram och tillbaka en rund boll bestående av svagt rosa rosor och creme färgad gerbera. Valde en ganska stor ros (sweet awalanche). Ju mer man tittar på andras buketter desto svårare blir det... det finns så mkt fint!

    I övrigt är allt färdigt, festprogram, rispåsar, mat och dricka! Det som saknas är väl bara en spellista med musik.

    Och vet du, tiden går så mkt fortare än man tror! Vi började planera för över ett år sedan och nu är vi snart där!
    Har du ngt annat nytt?? Så kul att höra andras planer! KRAM

  • .CMD.

    Hej tjejer!

    Tack för ni tänkte på mig/oss! JAg kan inte riktigt fatta att jag blivit FRU nu!!! Det blir svårt att förklara hela dagen men den var helt underbar, fantastisk, mäktig och verkligen ett minne för livet! Allt flöt på utan problem och festen blev super lyckad med mkt spex. Alla hade kul och det var verkligen högt i tak!

    För er som funderar på att vara i Kronobergsslottsruin kan jag bara säga, utmärkt val. Han som har stället är otroligt proffesionell och ordnade allt vad vi ville. Atmosfären var toppen och alla gästerna tyckte att det var ett kanon
    ställe. Många trodde nog att det kostade mycket mer än det verkligen gjorde!

    Jag kännde mig verkligen som en drottning och vill inte riktigt släppa taget om dagen... Jag ska lägga upp lite bilder för er som vill se. Just nu planerar jag inför min kompis bröllop på lördag där jag ska vara toastmaster (snacka om att ha många bra ideér nu!)

    Hur går det för er andra... tänk att ni har allt underbara framför er!! Om ni vill ha tips på en toppen frisör så rekomenderar jag Alexandra på Carpe Diem, TOK BRA!

    Hej på er!

Svar på tråden Fler Växjö tjejer som är i planerna för att gifta sig sommaren 2008?