• Mawi

    Mars 2008

    Å här är en till.. gifter mig den 29 mars, när gifter ni er? Följande har vi klart:
    kyrka, präst, kantor, lokal, musik, samt en del andra detaljer...
    Hur går det för er?

  • Mawi

    Vi var cokså inne ett tag på den 22 mars i och med att det kändes högtidligt att det är påskafton, men sköt ändå på det en vecka. Jag har hittat min klänning och ska beställa den i augusti.. det är en aspera med tillhörande lång vacker slöja, blev helt tårögd när jag fick den på mig.. längar tills jag får bära den.. Vad härligt att ni ordnat din m2b´s kläder, själv har vi knappt bestämt vad det ska bli.. men det lutar åt frackcoat.. Vad gäller inbjudningskorten ska vi också göra dem själv.. känns mest personligt och vackert. HAr gjort ett par styucken och tror äntligen vi börjar få struktur på hur vi vill ha dem.. Men som sagt det är lååång tid kvar och det lär ändra sig ,många gånger om-- Var ska ni gifta er?

  • Mawi

    Hej tjejer! hur har ni det? Planerat ngt nyligen? Snart bara 9 månader kvar, såå härligt! Glad midsommar på er!

  • Mawi

    Vad skönt att allt löst sig med påskafton, det är ju hur mysigt som helst! Skönt att det inte var något allvarligt med kyrkan.. hade varit lite osis nu när ni beställt fina servetter och alt.. vad ska ni ha för färgtema (om ni ska ha ngt)? har funderat lite på tryckte servetter men inte bestämt mig inu, vad står det på era? Sköt om er!

  • Mawi

    Hejsan allihopa! LÄngesedn jag skrev här i tråden, ska gifta mig den 29 mars och planeringen går bra. Klänningen blev beställd och betald i måndags och inbjudningskorten väntar på att bli ivög skickade.. lokal, kyrka, och dess tillbehör är någorlunda klara.. så för tillfället går jag mest och filar på små detaljer så som bröllopsfrisyr och blommor..och det är sååå roligt..
    Härligt att vi är ett gäng marsbrudar här!!!

Svar på tråden Mars 2008