• Zlemma

    Mars 2008

    Har letat igenom några sidor under den här kategorin, men det verkar inte finnas någon tråd för oss som gifter oss i mars 2008, eller är det bara jag som ska göra det?!
    Kom igen nu tjejer! Jag vill ju veta hur långt ni har kommit i er planering?

  • Svar på tråden Mars 2008
  • snöleopard

    Här kommer en till.Bokade kyrkan för någon vecka sedan.Pirrigt,läskigt och en wow käsla hoppade på mig i samma stund som det var fixat Hur långt har ni kommit?

  • Mawi

    Å här är en till.. gifter mig den 29 mars, när gifter ni er? Följande har vi klart:
    kyrka, präst, kantor, lokal, musik, samt en del andra detaljer...
    Hur går det för er?

  • Zlemma

    Åh, vad roligt att det fanns fler par i mars!
    Vi ska gifta oss 22 mars. Har bokat kyrka, lokal, fixat mannens kläder, bestämt färgtema och lite annat småplock. Har förmodligen hittat catering, vi ska ha buffé, men ej kontaktat dem ännu. Filat lite på inbjudningskort, ska göra dem själv, men bara gjort ett prov än så länge. Kollat på mängder av klänningar och buketter, men det är ju otroligt svårt att bestämma sig! ;-D

  • Mawi

    Vi var cokså inne ett tag på den 22 mars i och med att det kändes högtidligt att det är påskafton, men sköt ändå på det en vecka. Jag har hittat min klänning och ska beställa den i augusti.. det är en aspera med tillhörande lång vacker slöja, blev helt tårögd när jag fick den på mig.. längar tills jag får bära den.. Vad härligt att ni ordnat din m2b´s kläder, själv har vi knappt bestämt vad det ska bli.. men det lutar åt frackcoat.. Vad gäller inbjudningskorten ska vi också göra dem själv.. känns mest personligt och vackert. HAr gjort ett par styucken och tror äntligen vi börjar få struktur på hur vi vill ha dem.. Men som sagt det är lååång tid kvar och det lär ändra sig ,många gånger om-- Var ska ni gifta er?

  • Zlemma

    Mawi: Hoppsan! Jag hade faktiskt ingen aning om att det var påskafton! Kan det bli svårare att få tag på någon solist då tror du? Catering borde ju fungera i alla fall, men blommor och så då? Nu fick jag lite att tänka på. Samtidigt är det ju lite smidigt att få vara ledig både på fredagen och måndagen i samband med bröllopet + att alla våra gäster kommer ca, 35 mil ifrån, då kan de som vill stanna en dag extra.
    Har du varit iväg och provat klänningar då? Jag funderar ju på att beställa klänning från Kina, men det kanske ändå skulle vara bra att prova en del först, så man vet vad man kan tänkas passa i, axelbandslöst eller liknande.
    Vi ska gifta oss i Kållereds kyrka, nån mil söder om Götebrg. Ni då?

  • Zlemma

    snöleopard: Hur går det för er? Vilket datum är det ni ska gifta er?

  • snöleopard

    Oj,vad ni har kommit långt.Kul!
    Det blir 15 mars och kyrka bokad.Vi har inte så mycket planerat,vi ska ha överraskningsbröllop
    Så det har inte blivit mycket planerande riktigt än.Bara i min hjärna"fniss".

  • Zlemma

    Vad kul att ingen vet om det! Hur har ni tänkt att överraska dom då? Får de veta först när det är klart, eller bjuder ni med dem på bröllopet?

  • snöleopard

    Jag fyller jämt i mars så vi har tänkt bjuda in till 40 års kalas .Så det ska bli spännande hur vi ska få till det.Är inte hundra på lokal än så det är väl kruxet att gästerna ska komma till kyrkan

    Tycker att det ska bli hur skönt som helst att gästerna tror att det "bara" är 40 års kalas de ska på.

  • Zlemma

    Haha, vilken bra idé! De kommer ju inte att ana någonting.

Svar på tråden Mars 2008