• Waerst­a
    Äldre 13 Jun 08:25
    15908 visningar
    103 svar
    103
    15908

    NYtråd för ÖREBRObrudarna!!

    Den gamla tråden slutade igår så nu samlar vi oss här!!

    Alla som ska eller vill gifta sig, från Örebro trakten samlas här!! *vinkar in alla*

  • Svar på tråden NYtråd för ÖREBRObrudarna!!
  • Waerst­a
    Äldre 14 Aug 11:01
    #0

    m1n3rv4: Absolut, jag fikar gärna. men jag har lite dåligt med tid just nu, när har ni tänkt?

  • m1n3rv­4
    Äldre 14 Aug 11:32
    #0

    såå långt har inte jag tänkt*asg* bara att det vore trevligt men en helg efter löning vore väll bra *ler*

  • Waerst­a
    Äldre 14 Aug 12:23
    #0

    Jag vet redan nu att jag kommer ha lediga dagar i december och januari.. jobbar som receptionist på dagarna och sen säljer jag Me&I kvällar och helger när inte min karl jobbar.. så vi går om vart annat hemma just nu. Jag har inte tänkt sälja i december och i januari har vi inte kommit igång med vår kollektionen än..

  • Waerst­a
    Äldre 14 Aug 12:32
    #0

    GAH! Försöker hitta numret till de bröllopsklädes butiker som finns i örebro.. men vad tusan ska jag söka på? www.eniro.se hittar bara en massa hotell om jag söker på bröllop och ingenting om jag söker på bröllopsklänningar.

  • Örebro­brud
    Äldre 14 Aug 15:31
    #0

    Waersta: Sök direkt på White night och Brudspecialisten.

  • Gerda
    Äldre 14 Aug 15:38
    #0

    Waersta

    Kom på att du är örebro-brud. Vi åker till örebro med jämna mellanrum, jag skulle kunna handla med papper till dig om du vet vad du vill ha. Bara säg till isf - färger etc så kan jag kolla. Beror förstås på när du måste ha dem.

  • dragon­esse
    Äldre 14 Aug 21:33
    #0

    Örebrobrud: Kollade in er sida som hastigast. Vad kostade er bröllopsresa? Vilka åkte ni med? Har funderat lite på Malaysia, vi gifter oss i aug/sep nästa år och det verkar som att de enda ställena som inte har alltför omfattande regnperiod då är Malaysia och vissa öar i västindien. Kan du rekommendera Malaysia?

  • Örebro­brud
    Äldre 14 Aug 22:20
    #0

    dragonesse: Vi är helnöjda med vår resa till Malaysia. Vi åkte med Ving. De hade en paketresa med tio dagar på Langkawi och tre dagar i KL. Vi fick en lagom blandning av lata dagar på stranden, spännande upptäcktsfärder i djungeln och bra (billig) shopping i KL. Vi bodde dessutom på ett jättefint hotell (både på Langkawi och i KL). Vi tyckte att vi kunde kosta på oss lite extra när det var bröllopsresa och bodde bara på 5-stjärniga hotell. Malayerna var mycket trevliga och gästvänliga och maten var god. Kort sagt en toppenresa!

    Resan kostade ca 18 000 per person.

  • Waerst­a
    Äldre 15 Aug 07:46
    #0

    Gerda: Aha! Det skulle vara jättesnällt! Tryckte du själv sen på hjärtan? Skrev du era namn själv? Jag är kass på pyssel och har lite ångest över att pyssla allt.

  • Gerda
    Äldre 15 Aug 09:45
    #0

    Waersta

    Själva festprogrammets "tryck" gjorde jag i publisher. Kan också göras i photoshop.

    De där små hjärtan är en standard mall (tror jag) i office, som jag förminskat och vridit på och en och en satt där jag vill ha dem

    Vad har ni för färger och hur mkt trycksaker har ni tänkt er? Ska kanske till Norway Designs på torsdag.

    Håll trycksakerna enkelt - så blir det lättare att få det snyggt och så orkar man med "allt" Vi hade eg. planer på mer avancerade saker, men hrm... vår dotter är en pigg liten energiboll så då fick vi ta plan B. Blev jätte nöjd med våra trycksaker.

Svar på tråden NYtråd för ÖREBRObrudarna!!