• Waersta

    NYtråd för ÖREBRObrudarna!!

    Den gamla tråden slutade igår så nu samlar vi oss här!!

    Alla som ska eller vill gifta sig, från Örebro trakten samlas här!! *vinkar in alla*

  • Svar på tråden NYtråd för ÖREBRObrudarna!!
  • På landet Juli 2006

    Nu har jag ocksa hittat hit! Gifte mig visserligen förra aret, men det var sa underbart att man liksom vill halla kvar det lite, och da är bröllopstorget bra!

    Säg till om ni behöver tip&tricks!

    M

  • Waersta

    Enamorada: Du har ju gift dig med Martin!! Vi är gamla klasskompisar från gymnasiet! Häftigt!

    Vad fina ni var!!!

  • dragonesse

    Hej allihop! Här kommer en till blivande Örebro-brud! :)

    Jag har redan postat en fråga i forumet men ställer den här också...

    Jag och min blivande ska gifta oss om ett år. Vigseln ska vara borgerlig och därför inte i kyrka. Nu söker jag tips på vackra lokaler där man kan gifta sig. Vi har funderat på Karlslunds herrgård, men vi har inte råd att ha festen där, tror ni man kan boka enbart vigsel där och sen ha festen någon annanstans? Jag vet inte om jag vågar mig på en utomhusvigsel, men vad finns det för fina ställen man kan gifta sig på? Tacksam för tips!!

  • Fru Enamorada

    Waersta! Haha men gud vad kul :D Måste jag berätta för honom. Visst är han väl lite stilligare nu än i det stora krullhåret han hade på gymnasiet? hihi. Fast på den tiden tyckte jag det var hur gulligt som helst iofs :D Vi kände varandra redan då och jag hade en liten crush på honom då men vi blev inte tillsammans förrän 2004.

  • Waersta

    Enamorada: Lite coolt faktiskt.. man tror inte man ska stöta på någon man känner igen. Skrek nästan när jag såg att det var Martin.
    Tyckte han var fin i superkrullet , men det var nog bättre med lite ordning och reda. Tittade på alla era fina kort men det var nog ingen mer som jag kände igen. Ta gärna en titt på våran hemsida.
    holmlund.weddingannouncer.com

  • Fru Enamorada

    Jag skulle nog reagera likadant om det var nån jag kände igen. Har tittat in på er sida nu! Jag är också en sucker för choklad och sällskapsspel :D Söta barn ni hade! :) "Lybbytjejen" jag nämde fanns med bland våra bilder men du visste ju inte vem det va.. Men det var ju en del gamla alléfolk där också men de kanske inte fastnade på bild.. :)

  • Lelle84

    hoppas ni vill vinka in mig med nskar att bli gift sommaren 2008

  • På landet Juli 2006

    dragonesse - kolla upp Sannahedsmässen utanför Kumla. Det är visserligen en bit fran Örebro, men jättefint och absolut prisvärt. Bra att man kan ha egen catering ocksa.

Svar på tråden NYtråd för ÖREBRObrudarna!!