Inlägg från: Anja 19 juli 2008 |Visa alla inlägg
  • Anja 19 juli 2008

    Brudar i Lund sommar - 08?

    JAG är här *hojtar*

    Måste dock lämna datorn om en timme för att jag ska jobba, haha...

    :)

  • Anja 19 juli 2008

    Nu har jag bestämt mig för fotograf. Har kollat runt länge och är nu HELT säker på att det är henne jag vill ha. Hur långt innan bokar man?

    Hon är en populär fotograf, superproffsig och dyr (tyvärr, fniss)...

    Eller det kanske inte ÄR så dyrt egentligen?

    Vad ger ni för fotona?

    Vi har ej valt att ha fotograf heldag utan ska ha sån där vanlig fotografering på lite olika platser ni vet, 20 stycken ingår och sedan fotografering vid själva vigseln och utanför kyrkan.

    detta kostar runt 5.500 kr. Det är rätt ok va? Hon är så proffsig, bilderna så starka och speciella.

    Känns sååå skönt att ha bestämt sig men nu känner jag ju att jag blir så nojjig och tänker att jag måste vara ute i god tid!!

    Hur långt innan tror ni man måste boka henne?

  • Anja 19 juli 2008

    Men va sjutton...

    jag skrev ju ett inlägg igårkväll och välkomnade både Líllafamiljen och 25 juli 08 men det kom tydligen inte med???

    Så då säger jag välkommen till er nu istället :)

    detta är en jättemysig tråd. Kul att byta tankar med andra bröllopsplanerare i samma stad, som ska gifta sig ungefär samtidigt :)

  • Anja 19 juli 2008

    Líllafamiljen

    såg nu att du inte var från samma stad ;) men som du säger... Malmö är nära nock :D

  • Anja 19 juli 2008

    Någon som haft minsta tanke på, att som jag, faktiskt fixa lite mer än "normalt" inför bröllopet, rent utseendemässigt??

    jag har faktiskt tänkt att fylla i mina rynkor mellan ögonen (jag har så känsliga ögon att jag typ alltid kisar och detta syns verkligen nu. Har blivit så mkt värre bara de senaste åren och jag får ej bort dem ens när jag slätar ut pannan) Restylene är ju endast sådana ämnen som finns i kroppen och kostar runt 3.500 för en injektion. Tyvärr varar ju resultatet bara runt ett år men det är det banne mig värt för mig. SEdan har jag några såna där kärl vid näsan som jag oxå ska ta bort, men det kostar bara runt 600 kr om jag fattade rätt. De stör mig nåt enormt och jag får alltid stå m concealer och sminka över dem.

    Någon mer som tänkt sig nåt sånt?

    Någon som har något tips på ett hud/plastikställe som gör detta och som är riktigt bra! (malmö/lund)

    Nu ska jag snart gå och jobba, suck... ;)

  • Anja 19 juli 2008

    Ninni75

    Ja jag känner mig störtsäker nu :) Så jag hoppas att hon är ledig då!!

    Är bara det att sambon inte alls tycker att fotograf är nåt NÖDVÄNDIGT utan han tycker det är en sån där post som man kan snåla på. hans syster har nån killkompis som är jätteduktig hobbyfotograf, jättefina foton och allt sånt men jag vill ju verkligen ha en professionell. Men visst...

    Det andra alternativet är ju typ gratis! Så vi måste nog tyvärr bråka lite om detta först!

    Är därför jag känner att jag inte bara kan rusa iväg och boka nåt. Suck...

    Varför ska männen ens lägga sig i ;)

  • Anja 19 juli 2008

    Ninni75

    Neeej det var ju inte ALLS det jag ville höra *asg*

    Jag VILL VERKLIGEN ha en proffsfotograf och den här kvinnans foton sticker verkligen ut. De är så otroligt konstnärliga och vackra och starka. Jag vill inte ha nån annan. :D

    Blir helt obstinat när jag bestämt mig för nåt, så jag tvivlar på att sambon kommer att få igenom sin vilja här.

    Frågan är bara hur länge jag kommer få kämpa, övertyga, tjura för att få som jag vill och ifall hon hunnit bli upptagen då!!!! ;)

  • Anja 19 juli 2008

    Hej allihop

    Härligt med många inlägg när man loggar in :)

    Ninni75
    Härligt med en dag i stadsparken. Hoppas du inte bränt dig :) Vet exakt vad du menar med att det är HEMSKT när ens partner (eller nån annan man står nära) är superduktig när man själv är inne i värsta frossartagen. Man känner sig ju ÄNNU sämre än man skulle gjort annars. Urk... :( Men din tid kommer. Just nu är det precis tvärtom mellan mig och min sambo och för ett halvår sen kände jag ju precis som du. Går väl upp och ner? Eller nt (fast jag hoppas att jag ALDRIG mer går UPP ;) )

    Simma tillsammans tyckte jag lät bra (promenera oxå förresten). Jag behöver VERKLIGEN släpas med, att någon drar tag i mig och simma är super för mig med fogproblem, jag kan varken springa eller hoppa osv, men viktlösheten i vattnet är ju super och det tränar ju alla muskler på ett så bra och skonsamt sätt!

    :)

    Anne69
    Hur gamla är dina flickor? Nyfiken :)
    skrattade så åt din berättelse där du somnar precis innan själva "efterrätten" Du får väl gottgöra er ikväll eller nåt :)

    Jag måste oxå säga att resorten ser UNDERBAR ut. Om jag velat till asien så hade jag definitivt valt ett sådant ställe. De ställen vi tittar på i Karibien ser ut ungefär sådär och jag tycker att det ser helt ljuvligt ut!

    Själv har jag varit på Kulturen idag med jobbet (barnen) och sedan ätit middag i stan, följt av mjukglass och en lång promenad (ja, jag unnade mig en minipyttemjukglass).

    Gladde mig åt att det var vägdag igår och jag har sammanlagt gått ner 12 kilo sedan nyår. GLAD :)

    Imorgon ska jag skicka in alla papper t AF-borgen och bekräfta bokningen :) Känns härligt...

    Blev så orolig när jag läste på andra trådar att man ej får tillgång t festsalarna förrän själva dagen då den ofta är uthyrd även dagen innan. Men på mina bokningspapper står det att jag har salen from dagen innan kl.14 så det känns sååååå skönt!!!

    alltså kan man dekorera och duka upp osv i lugn och ro :) (fast själva dukningen står nog dom för, eller jag vet inte, haha)... Känns lite mindre stressigt ialalfall...

    var och kollade utanför kyrkan idag och där är ju så fint (Klosterkyrkan) och idag i detta väder. Wow... Hoppas vi får sånt väder på vår bröllopsdag!! Vore så lyckat (även om det tydligen betyder tur med regn på bröllopsdagen, vilket jag tror att någon stackare som var mkt missnöjd m sitt bröllopsväder, har hittat på :D )

    Nu ska jag kolla lite mer på bröllopskläder. Jag tycker att Lilly har ganska fina faktiskt...

  • Anja 19 juli 2008

    Ja, jag är verkligen oxå sporrad just nu. har ÄNTLIGEN kommit under fetma-gränsen och har nu ett bmi UNDER 30 ;)

    Haha, kanske inte så mycket att hurra över men för mig känns det skönt. Även om jag tidigare hade ett bmi på 21 (suckar djupt).

  • Anja 19 juli 2008

    Hallå allihop

    Ledig idag och ska ägna dagen åt att tvätta. Tvättid mellan 10-16, suck... Roligare kan man ha. Egentligen skulle jag vilja åka ner till panduro och fixa grejor till inbjudningskorten :) Har nog ändå bestämt mig för att göra dem själv. (igen, haha). :D

    På lördag ska sambon färdigställa det nyrenoverade badrummet så att jag får in min tvättmaskin o torktumlare för nu är jag rejält trött på att ränna i tvättstugan (även om man verkligen får mycket gjort när man tvättar så).

    har ju massor att fixa här hemma innan vi lägger ut lägenheten t försäljning. Vi MÅSTE lägga ut den i slutet av augusti! Känner hur paniken börjar komma. Vi ska sätta in nya trösklar, klinkra klädkammaren, måla om ett sovrum + köket, så att här ser fräscht ut. Varför väntar man med sånt så länge, så att man själv inte får njuta av det. Det var ju samma m badrummet.

    Nåja, så blir det inte på nästa ställe. Där flyttar vi in i ett helt nybyggt radhus där ingen annan bott och där vi själva har fått välja precis allt. Åååhhh vad jag längtar :)

    Var är alla???

Svar på tråden Brudar i Lund sommar - 08?