Inlägg från: Anja 19 juli 2008 |Visa alla inlägg
  • Anja 19 juli 2008

    Brudar i Lund sommar - 08?

    Anne69

    Då vet jag ju PRECIS var du bor :) Kul...

    Snacka om centralt!!!

    Jag drömmer om ett av de där små underbara gathusen mitt inne i stan, suck, vitputsat m klätterrosor och en underbar mysig liten trädgård på innergården, suck... Samtidigt skulle jag vilja på landet och samtidigt skulle jag vilja ha en lägenhet m jättehögt t tak och stora pampiga rum och kakelugnar, hahaha...

    Sambon och jag har iallafall bestämt att när vi blir gamla så ska vi bo halva året (den kalla halvan ;) ) i ett underbart vackert stenhus i Toscana, Italien ;)och odla kryddor och vindruvor och laga underbar italiensk mat och dricka goda viner (ja jag då, för sambon dricker inte vin men jag tänker att han kanske har börjat gilla vin då, på ålderns höst ;) ) Japp, vi planerar redan för pensionen :D

  • Anja 19 juli 2008

    Hahaha så dumt det lät...

    Vi är ju ALLA från Lund så det är nog inte unikt för mig, att jag nu vet var du du bor, haha. Hade inte en tanke på att vi alla var från Lund :D Fnissar åt hur dumt det lät, hihi...

  • Anja 19 juli 2008

    Hihihi... MOGNA ;) Du är ju bara några år äldre än jag och jag känner mig inte ens vuxen ännu :D

    Är fullständigt omogen och hopplös ;)

    Det braiga m AF-borgen är ju att man får hålla på till 07 :) (varför man måste sluta då vet jag inte, kanske för att personalen vill gå hem moooahahahahaha).

    Tippar att jag kommer att somna sittande vid 3-4-tiden (på det sättet har jag blivit gammal) ;) man orkar lixom inte längre!!!! Fast man är nog lagom speedad på sin bröllopsfest kan jag tänka. Hmm undrar om det ens blir någon "bröllopsnatt" att tala om efter den festen. Jag sa t Daniel häromdagen att för att försäkra oss om att det ska bli nåt så kanske vi ska smita iväg under festen innan vi blir för trötta och för berusade för att orka. :D Haha låter som att det är ett absolut TVÅNG att ha sex på sin bröllopsnatt.

    Nä men vi vet så många som faktiskt INTE haft just sex på sin bröllopsnatt så vi har sagt att det ska VI ha, till varje pris.

    Jaaa en sak som jag har tänkt på!!! Har ni räknat ut att ni ej kommer ha mens på er bröllopsdag. Sånt är ju förskräckligt!!! Inte bara att man blöder och känner sig ofräsch, jag blir jättelätt svettig, jag blir fettigare i hyn, man får små finnar eventuellt och magen blir svullen!!!

    Shit, alltså jag KAN ju inte ha mens på bröllopsdagen!!! VAd gör man då? Visst finns det väl nåt sånt där piller man kan få för att skjuta på mensen?

    :)

    Vilken UNDERBAR bröllopsresa du kommer få! Wow, det låter såååå ljuvligt. Kul att sätta ihop den själv och att känna att man kan och vet tillräcklgit för det. Jag skulle aldrig våga. Jag har inte alls rest mycket i mitt liv, tyvärr. Viljan har inte saknats, utan pengarna. Så är det ju alltid, att bristen på pengar sätter käppar i hjulet när man vill nåt.

    NÅväl, NU ska jag få resa och vi ska resa LÅNGT. Jag vill ha paradis, vita stränder, turkost vatten, värme, "lyx", mysigt, underbar mat (en av de viktigaste ingredienserna), lagom mysigt och roligt nattliv, intressant kultur osv ;). Vi är ganska inne på Karibien men vet inte vilken ö!!

    Du som är gammal flyghäxa (vilket roligt uttryck ;) ) kan kanske rekommendera någon? Eller något annat ställe som du tycker är bättre, finare, trevligare, har godare mat?? Vi är inte alls sugna på asien dock, vet ej varför men ingen av oss vill dit ;)

    Har även tittat på Mauritius, Maldiverna, Seyschellerna, Tahiti osv... Drar mig dock för allt som ligger i närheten av Australien då jag är livrädd för alla ormar/spindlar o läskigt som de har där...

    Nåt tips?? :) Blir verligen jättetacksam över alla tips du kan komma på! Ja alla ni andra oxå såklart :) Det är ju inte helt fel om det är billigt att leva (äta osv) där! ;)

    Tror att jag oxå skiter i att dekorera kyrkan. Ev isåfall bara någon ensam calla eller lilja i vaserna! Ska ju ha callor och liljor i buketten som ska gå i ljusrosa och vitt, men jag håller med dig, har inte någon lust alls att lägga pengar på detta då kyrkan är så vacker i sig själv och jag tror att det är få som bryr sig om själva kyrkdekorationerna ändå, man är ju inte i kyrkan ens en timme.

    haha, jag skriver nog faktiskt rätt fort. Gjorde ett test på internet. Tror jag hade 366 nedslag på 1 minut och 2 fel eller nåt sånt. (sitter MYCKET framför datorn ;) )

    Makeupstore alltså... ska kolla upp det. Har hört att de ska vara bra :) Var sjutton ligger det? Är det det som ligger på lilla fiskaregatan, eller nä, det heter Face väl? hmmm...

    Vet vad du menar m nutrilett, dock kör jag med att byta ut vissa måltider just nu, för att jag får bra koll på hur mycket av allt jag får i mig och det gör att jag känner mig duktig på nåt vis, haha... Kör de här chokladkakorna (bars), blir faktiskt mätt på dem och så stillar de mitt sötsug så det funkar bra.

    vet ej vad jag har gått ner sen jag började m aftonbladets viktklubb. (förra måndagen) men man väger sig varje måndag så jag ska väga mig på jobbet då. Blir intressant :) HÅll tummarna att det har rört sig neråt!

    Nu skickar jag oxå... Blev nog långt det här ;)

  • Anja 19 juli 2008

    Med Asien menar jag inte olika öar och så, utan mest Thailand, Vietnam, Kambodja etc... Ingen av oss är så förtjust i asiatisk mat och maten är som sagt en STOR grej för oss. Den ska vara god. Vi vill väldigt gärna äta just den inhemska maten, inte en massa biffar m pommes osv, hehe... (även om det är vansinnigt gott ;) )

  • Anja 19 juli 2008

    Anne69

    Ska genast kolla länken...

    Vi ska åka i november. Det är ju inte orkanperiod då, inte heller regnperiod vad jag förstått. Annars har jag fattat det soma att det i karibien kommer snabba intensiva regnskurar när som på året men att de just är snabbt övergående så att man kan åka året om och att de inte stör så värst mycket utan tvärtom är ganska sköna och uppfriskande! Någon på nån tråd rekommenderade t.om att åka just när det är regnperiod pga att det är så skönt, haha...

    Aruba ligger ju utanför orkanbältet så dit kan man ju åka när som, men vi är nog inte så intresserade av just Aruba. De öar vi tittat mest på är Barbados, Antigua och St-Lucia. Jag tycker att Turks och Caicos eller hur det nu heter ser såååå underbart ut men det ligger ju längre upp mot Bahamas och är säkert svindyrt, för dit åker ju tydligen alla kändisar ;)

    Äh alla öarna är såååå fina men st-lucia som nog eg är min favorit och som verkar sååå fin med sina pistons och lite mer frodiga grönska har ju inte de där vita stränderna som jag längtar så efter så jag kommer nog faktiskt att välja bort det just på grund av detta.

    har du varit på några av öarna, vilka isåfall och vad tyckte du? Vilken skulle du helst åka till?

  • Anja 19 juli 2008

    Usch och fy för att vara illamående av socker. Varför gör man så? Jag är precis likadan... Man blir ju så arg på sig själv och det är ju knappt någon njutning ens, att äta sötsaker när man bara fått i sig lite grann. Ändå fortsätter man, haha...

    Mysteriet med människan... Varför får man aldrig nog???

  • Anja 19 juli 2008

    Anne69

    Jag fullkomligt DREGLAR över dessa bilder. Ååååhhhhhhhhhhh...

    Tror dock att vi vill vara lite närmre "händelsernas centrum" även om vi vill ha lugn och mys så vill vi kunna promenera i stan och gå på olika restauranger och strosa omkring lixom...

    Daniel sa att ett krav är bar i poolen *asg* men det är mest ett skämt (fast han tycker att det är sååååååååå trevligt ;) )

    Själv vill jag ligga på en solsäng under ett sånt där "vass"parasoll och bli serverad färglada kalla drinkar och bli underbart brun i hyn ;) och svalka mig i det lagom tempererade turkosa vattnet, suck. Det är så lång tid kvar!!

    Ärligt talat så längtar jag nog nästan mer efter resan än själva bröllopet i sig ;)

  • Anja 19 juli 2008

    Vart har ni andra tänkt åka på bröllopsresa :) Nyfiken!!!

  • Anja 19 juli 2008

    Måste fråga en sak som jag tänkt på ett tag. Hur finansierar ni ert bröllop??

    Har ni sparat länge, kommer ni att bli sponsrade av någon annan?

    Vi kommer spara så mkt vi kan, resten kommer vi att låna, omvärdera vår bostad och baka in det på nåt vis för vi inser att det bröllop vi vill ha kommer att kosta och vi har inte lust att vänta tills vi är 45 med att gifta oss. Vi har väntat tillräckligt länge ändå.

    Egentligen är vi båda emot att låna till såna här grejor men vi har vägt för och emot länge nu och bestämde oss till slut att vi är värda detta.

    Bröllopsresan kommer vi att "få" av gästerna (till stor del) då bidrag t resan är det enda vi önskar oss i bröllopspresent.

    Min mamma kommer att betala min klänning. MIn pappa kommer inte att lägga ett öre. Sån är han (smålänning, haha) ;)

  • Anja 19 juli 2008

    Skulle ju fråga vad ni tror att ert bröllop kommer kosta? Vårt kommer nog gå på ca 80-100.000 (exkl resan)

Svar på tråden Brudar i Lund sommar - 08?