Inlägg från: Anja 19 juli 2008 |Visa alla inlägg
  • Anja 19 juli 2008

    Brudar i Lund sommar - 08?

    Jeenny

    Tack! Jag gillar verkligen den frisyren. Den känns som jag! På nåt vis.

    Din frisyr låter oxå jättevacker! Men jag går verkligen inte hem i utsläppt hår. Har ALDRIG det, det passar mig inte alls, tyvärr, för jag skulle gärna vilja kunna ha utsläppt hår någon gång då och då.

    Har du någon bild på hur du tänkt dig?

  • Anja 19 juli 2008

    Ninni75

    Härligt med ytterligare en ring vid frieriet :)

    Angående klänning så tror jag nästan att det kan vara bra att inte alls vara bestämd på vad man vill ha när man ger sig ut i djungeln. Då är man mkt mer öppen för olika varianter.

    Ibland låser jag mig för att jag tänkt att SÅ VILL JAG HA DET, och då går jag kanske miste om något som hade passat mig mycket bättre.

    Den här butiken i Helsingborg låter intressant. Finns det någon hemsida?

    Min mamma bor i Helsingborg nämligen och det är hon som ska betala min klänning. Vore ju bra att kunna fixa det där då. :)

  • Anja 19 juli 2008

    AAAhhh men åh, jag hittade ju aninas hemsida nu, bland mina favoriter. Där jag har varit inne och kollat flera ggr men inte alls reflekterat över att det ligger i Helsingborg.

    Är lite jobbigt dock det där m min mamma. Vill egentligen itne alls gå och handla med henne. Så jag tror att jag går m min syster istället.

    Mamma är nämligen sååååååå säker på att hon alltid har rätt och hon fnös lite sådär överseende när hon hörde om våra bröllopsplaner.

    För det första tycker hon att det är absurt att vi ska bjuda så många (vi har ju rätt kass ekonomi och att vi ska ta lån för att fixa det här bröllopet tycker hon är fruktansvärt.) och sen tycker hon att det är helt uppåt väggarna löjligt att gifta sig i såna här traditionella bröllopskläder som jag vill ha.

    Hon sa ganska ordagrant så här -Se nu till att du köper en klänning som är fin men som du kan använda vid andra tillfällen. Du ska absolut inte spöka ut dig i någon bröllopsklänning. Det är inte du. Hur mycket du än försöker så kan du aldrig bli någon prinsessa, det är inte din stil, så det är inte lönt att försöka... Eller nåt sånt.

    Och jag blev ju skitarg såklart...

    Sen dess har jag inte diskuterat mina bröllopsplaner m henne.

    Vi har ett jättebra förhållande men min mamma är superekonomisk, jag är INTE ett dugg ekonomisk. Hon oroar sig jämt för detta. Nu har jag ju en sambo som är mkt ekonomisk så hon borde väl sluta oroa sig någon gång. Jag är ju inte helt hopplös heller. har aldrig fått bet.anmärkningar eller så. Men men, mammor oroar sig.

    hade dock inte pallat med att gå och titta på just BRÖLLOPSklänningar med henne pga detta, som ni säkert förstår. Vem vill prova sådana med någon som tycker att man ska köpa en vanlig klänning som man kan ha när man går på fest sen.

    jag använder ju ALDRIG klänning, eller ens kjol. Går alltid i byxor så jag hade ju inte använt den ändå! ;)

    Själv har hon gift sig två ggr. Den ena gången gifte hon sig i en röd klänning m vita prickar på typ, inga speciella smycken eller nånting, en enkel mottagning, bara familj, hos min farmor!

    Andra gången gifte hon sig i en vacker, gul klänning i matt siden typ, mkt klassisk och jättevacker och med en fin brudbukett förvisso coh lite sjyssta smycken. (hon har mkt god smak) och en fest med vänner och familj hemma, underbar mat och jättemysigt men inte ett dugg stort och pampigt och det är väl lite granna så VI vill ha det. Men det tycker hon är extravagant och HELT onödigt!

    Jaja hon förstår det helt enkelt inte utan tycker vi måste rätta munnen efter matsäcken.

    (hehe det är säkert helt rätt tänkt, men just i detta så tänker vi inte göra det. Så lever vi ALLTID annars, så med bröllopet ska det f..n inte snålas).

    Någon annan som har irriterande åsikter omkring sig ;)

  • Anja 19 juli 2008

    JAAA JAG HITTADE LÄNKEN...

    Kolla här tjejer!!! Längst ut t vänster i rullisten finns MASSOR av sjukt coola, lite fräckare, men ändå sååååå snygga och välgjorda brudfrisyrer!

    Det finns hur många som helst. Man kan sitta och kolla en hel dag!!!

    Är bara att klicka sig vidare m pilarna :)

    Håll t godo! Hoppas ni får några idéer.

    cyber-coiffeur.com/chignons_mariees/

  • Anja 19 juli 2008

    Kolla i listan till höger:

    Mina favoriter är:

    Petites roses blanche
    Galerie 40
    Galerie 37
    33 essai chignor avec tresses
    Coiffure realisee par David
    Galerie 16
    Chignon avec baguettes
    Och sen gillar jag även tjejen som är nr 9 uppifrån under: Automne 2006 (det är de första tjejerna som visas när man klickar upp sidan). HOn som är överst är också fin.

    :)

    Sådär nu fick ni en del att kolla på *asg*

  • Anja 19 juli 2008

    Nä här händer det då inte mycket idag.

    Nu ska jag själv göra mig iordning och rusa till jobbet :)

    Hoppas få lite tid över ikväll så att jag kan smyga in här och se vad ni skriver :)

    kram så länge

  • Anja 19 juli 2008

    anjasbrollops.blogg.se/

    Gå in och rösta så är ni gulliga :)

    Tips om superbra sida med såååå billiga smycken! Helt fantastiskt! Jag som vill ha pärlor men ej det klassiska pärlhalsbandet utan m lite glitter oxå.

    YES!!

  • Anja 19 juli 2008

    Anne69

    Jag vet, hon tar priset ibland. Såååå jä..la praktisk och ekonomisk. Jag måste ha gjort revolt redan i magen :D

    Min pappa är ekonomisk så att han är snål och dom säger ju att två minus blir ett pluss ;)

    Daniel är såååå emot att låna pengar. Jag har tjatat och tjatat och tjatat om att ta mitt körkort på avbetalning eftersom vi inte har så fet ekonomi, jag har tjatat om att ha konto på ikea så vi kan köpa sängar till oss (vi har inga just nu, sover på madrasser!!!) men nääää...

    Detta är dock DET ABSOLUT enda som han går med på att låna till coh det är ju för att han själv tänker sig bröllopet så här.

    jag hade varit HELNÖJD med ett litet bröllop, familjen o närmsta vännerna i en enklare lokal, fint pyntad och så buffé med killen från dalby som cateringfirma!

    Nix daniel ska ha ett pampigt, lite större bröllop med ALLA lyxiga grejor som man BÖR ha ;)

    Så det där är faktiskt inte riktigt mitt val, även om jag tycker att det är underbart SÅKLART :D

    Vi får INGA andra bidrag än mammas bidrag t min klänning. That´s it.

    Däremot så önskar vi oss ju bröllopsresan i present ohc eftersom vi siktar på karibien och en massa lyx i två veckor så hoppas jag att daniels släkt och min resterande släkt inser att de faktiskt får lägga lite extra.

    har tänkt lite på det där faktiskt.

    Vi kommer ju ha runt 80 gäster! VAd tror ni att man som gäst på ett bröllop (ej släkting) lägger, normalt sett, om brudparet endast önskar sig bidrag t resan?

    VAd hade ni lagt till en vän/väninna tex?

  • Anja 19 juli 2008

    Jeenny

    Länkade till sidan i bloggen, men kan skriva ut det här oxå ;)

    www.glamor.se

    Jag jobbar på ett utredningshem. På den avdelning där jag är bor barn som av någon anledning ej kan bo med sina föräldrar, tex pga missbruk, vanvård, misshandel, psykisk sjukdom och så vidare. Dessa barn bor på utredningshemmet i väntan på familjehem, oftast kommer dit med akut omhändertagande eller liknande. En del bor där kort tid, en del bor där länge.

    Låter sorgligt och hemskt enbart och ja, det ÄR ju jättesorgligt, men det är ett så glatt och härligt ställe och barnen växer verkligen medan de är där så det känns otroligt givande också :)

  • Anja 19 juli 2008

    Jeenny

    Jag är socionom. Det ligger i Lund (vill inte säga mer på ett öppet forum) ;)

Svar på tråden Brudar i Lund sommar - 08?