Inlägg från: brud-feb-08 |Visa alla inlägg
  • brud-feb-08

    Brudar i Lund sommar - 08?

    Vi gifter oss i Lund i februari.

    För oss var det viktigt att lokalen låg i Lund, för att göra det smidigt för gästerna. Efter en del övervägande slutade med att vi bestämde oss för AF-borgen.

  • brud-feb-08

    Anne69, ja jag hade också en del betänkligheter innan om AF-borgen. MEst för att det var så studentigt. Men när vi diskuterade igenom det så kom vi fram till att det var bra. Vi vill gärna ha en ganska ungdomlig fest, och att ha det i studentlokal tror vi kommer att hjälpa lite. Dessutom kändes det som man fick det bästa från studentvärlden. Andra förslag som vi hade var loftet och finn-inn. Men Loftet ligger inte så bra, plus att jag tyckte det kändes för studentigt. Finn Inn har bra mat och service, men där äter jag mat typ varje dag...

  • brud-feb-08

    Ja vi var där och kollade på det och då bestämde vi oss för kombinationen, festvåningen. Alltså både lilla salen och nya festvåningen. Vi funderade först på att bara ta den ena, men ville helst då ha lilla salen, men där får man inte ha musik med förstärkare.

  • brud-feb-08

    Vilken är stångbykyrkan?

    Vi ska gifta oss i domkyrkan. Vi var inne på bosebokyrkan ett tag också, men jag tror det kan bli kallt. Vi gifter oss ju i februari...

    Dessutom ligger ju domkyrkan väldigt smidigt för AF-borgen.

  • brud-feb-08

    ok, nu vet jag var stångby kyrka ligger.

    Vi vet inte exakt hur många vi blir, men ungefär 90 skulle jag tro.

    Jag har aldrig varit på ett vinterbröllop, men alltid vetat att jag vill ha det! Det är inte snön jag är ute efter (i så fall kunde man ju glömma Lund) utan det är mer myset. Jag älskar lyktor, machaller (hur det nu stavas?) etc.

  • brud-feb-08

    Oftast är det väl inget problem med hur man tar sig mellan kyrkan och festlokal. Dock vet jag att det nog inte kommer vara några gravida, eller ammande på vårt bröllop, så för oss passar det bra att det är gångavstånd.

  • brud-feb-08

    Det beror på i vilken del av byggnaden man är. Där vi ska vara måste man ta mat från Tegners. Men jag vet att man t.ex. i källaren kan ha egen mat.

  • brud-feb-08

    Hej hej

    Hur står man ut i den här värmen?

    Angående dricka på AF-borgen har jag för mig att man kan ha egen dricka, men får då betala en serveringsavgift eftersom priset för serveringspersonal ligger i maten... rimligt tycker jag.

  • brud-feb-08

    Jag tror att när man bestämt dig så är det lika bra att inte fortsätta titta. :)

Svar på tråden Brudar i Lund sommar - 08?