Inlägg från: fluff83 |Visa alla inlägg
  • fluff83

    1:e september

    Hej allihopa!

    Hade en tanke om att vi som gifter oss den 1:e kanske kunde jämföra planering lite, bara för att ha ngt att jfr med och för att inte glömma ngt viktigt =)=)

    Hoppas ni hänger på =)

  • Svar på tråden 1:e september
  • fluff83

    Hm... ingen som e ute nu??? =)

    Okej kan väl ställa lite frågor så länge då, hur långt innan bröllopet träffade ni prästen?? Vad ska man ha koll på vid det tillfället?

  • fluff83

    ehh inte så långt, klänning har jag betalt handpenning på iaf inte uppsydd men paxad =) bokat lokal och skickat inbjudningar... det var nog det =)

  • fluff83

    esther78

    vad ska ni ha med i ert vigselprogram? vilka psalmer och så... tycker det är så svårt att välja. Finns ju en del fina sommarpsalmer men vet inte om det är försent att sjunga dem i september?

    Sambolina och draken81
    vad är kannacca? har missat det helt! har iofs redan klänning men hade varit kul att veta =)

    Nu är frissan också bokad, puuh äntligen =) Fick en kram av morfar igår som sa att han minsann skulle betala min slöja för det gjorde mammas morfar till henne =) Kärt tyckte jag =)

  • fluff83

    tesa+tompa

    klart ni hinner ALLT ordnar sig =)=) min svåger gjorde våra inbjudningar i photoshop och skickade in dem till colormailer.se och fick dem framkallade. så folk fick en inbjudan med en bild på oss och all info på ett fotopapper som de kan rama in, om de vill =) Mormor blev jätteglad =) det tog bara 3-4 dagar att få det framkallat. calligraphen vet jag faktiskt inte.

  • fluff83

    tesa+tompa när ska ni ha osa?? Vi har satt vårt till den 1 juli för att vi ska hinna med allt, vi har bjudit typ 90 pers... börjar få lite ångest nu, lät som en bra ide från början men nu börjar jag bli lite skakig...

    kan nämnas att bara 60 av dessa är närmaste släkten!!!

  • fluff83

    Blivande fru eriksson

    vad avis jag blir ni verkar ha läget under kontroll =)

    tesa+tompa

    japp vi har skickat inbjudningarna... fast jag har alltid sagt tidigare att jag vill ha ett stort bröllop, kanske stundens allvar som gör sig påmind bara =)Tanken på att där kommer vara över 100 pers i kyrkan och att man ska gå hela vägen till altaret ensam (dessutom inte för snabbt och utan att ramla i de högklackade skorna) gör mig lite skakis, men det hör väl till =) jag vet ju att det finaste jag vet står och väntar framme vid altaret =)

  • fluff83

    tesa+tompa ja det är ju faktiskt samtidigt roligt med mkt släkt men ibland känns det som en del får komma bara för man bjudit de andra fastrarna och mostrarna typ... gästlistan är nog det svåraste med hela bröllopet tycker jag.. hur man än gör är man rädd för att såra ngn.

  • fluff83

    Vi hade också samm aåsikter =) Japp det blev ju så att man fick bjuda alla iom att man inte vill randordna trots att man inte umgås alls med vissa, men men det är väl bara att hoppas på att de ngn gång i framtiden bjuder igen... man vet ju aldrig =)

  • fluff83

    tesa+tompa
    varför?? *snyft* men du stannar väl hos oss här =)=)

    blivande fru eriksson
    har du sett bridezilla =)=) tror aldrig du kommer bli såååå stressad =)=)

    Puyss på er!!!

    Välkommen Cornelia =)

Svar på tråden 1:e september