• miffolina

    äckligaste på kroppen

    Nu är det dags att slå hål på myten om den perfekta kvinnokroppen som är slank, hårlös och solbränd!

    vad för äckliga saker har ni hittat på er kropp?

    Jag börjar:

    I ena armhålan har jag ett inåtväxt hårstrå som blir som ett litet hål rätt in. Idag efter duschen började jag klämma lite den, och ut kommer en grön liten klump sörja!!! Äckligt!!

    Nån annan?

  • Svar på tråden äckligaste på kroppen
  • Ellte

    Mmm...impetigo tänkte jag föreslå. Det får jag emellanåt :(

  • Sister of the Night

    Min skolsköterska menade att jag hade en svinkoppa en gång i världen.
    Det var som ett jätteäckligt munsår; så fort det bildats skorpa och såg torrt ut så ville jag såklart "peta undan" skorpan (man var ju inte så där jättenöjd över detta enorma munsår) men så fort man nuddade skorpan så gleeeeeed den åt sidan - och under var det blött och geggigt.
    Såg varigt ut.

    Gissa om det var förenat med en viss lättnad när skiten äntligen läkte ut på riktigt och försvann...?

  • Sister of the Night

    Jodie

    Nej, faktiskt så blev det inte det. Lite märkligt kan tyckas!

    Det är klart att det var nog lite rött där ett tag efteråt, men det är många år sen nu och nej, idag syns ingenting.

  • förhoppningsis

    Jodie
    råkade ut för det själv, vikarierade på ett ställe där jag bla skulle svara i telefon. TJejen som satt där i vanliga fall sminkade sig MYCKET i tjocka lager. Efter 2 dagar hade jag nått som liknar det du pratr om. Stor skrubbade luren å sen försvann det

  • Firestarter

    Hej. Ang svinkoppor och ärr. Hade två på armen förra sommaren. Tror att det var det i allefall.
    Jag är ju sån som måste klia och pilla på skorpor så jag fick två ganska små märken men nu är de helt borta. Så man ska nog inte pilla på dom! :)

  • LaNovia

    Puffar lite här..

    Angående mitt sår vid stortån (som jag skrev om här tidigare) så har den inte blivit bättre..alldelles svullen, gör inte ont iallafall..jag var på fotvården och tjejen sa att det inte var något att oroa sig för..det har ju sett ut så i flera veckor!! Vet inte om jag ska skratta eller gråta.. *suck*

  • MKD

    Innan jag läste denna tråd hade jag tänkt ta en macka, men det behövs inte nu.

    Jag är ändå Extremt tåligt gällande operationer bända upp grejer vid operationsbordet obduktionsprogram på discovery (varför sänder de sånt överhuvudtaget) men nu kliar det överallt, spindlar i öronen har jag faktiskt hört från flera håll, ingen myt.

    Hmm, har jag ngt på lager, jo tappade en tung bock på idrotten i skolan (ni vet en sån med skinn uppepå som man nätt ska svinga sig upp på, yeah right) rätt på stortån, BRAAK, stortån blev liksom platt och jag blev yr. Men men tänkte jag det går över, min "underbara" lärare sa åt mig o hoppa vidare (bara älskar henne) INTE.

    Efter ngn dag började den vara och nageln började lossna, jag ville riva loss skiten så man blev av med lukten varet den gula nageln etc, men NEJ, den satt ju liksom fast i nagelbandet även om resten var löst... Shit också hur länge ska man vänta på den.. drygt en vecka kan jag meddela, ser inte trevligt ut på sommaren. Men sen kom min *underbara* syster till undsättning och råkade drämma in en fotpall i tån så då var det liksom klart, bara o riva loss.

    Ja usch inte mysigt o tid tog det innan det såg normalt ut men idag syns inga spår ;) Har bara lite problem med lösa naglar som ska trilla av.. men det går säkert över ju oftare man ser det, ngn form av kognitiv terapi? vad vet jag.

  • miffolina

    Hahaha! Kognitiv terapi för lösa naglar, poahahaha! :D:D

    Jag tappade stortågageln förra året, och jag den växt ut och allt, MEN, problemet är att den liksom är lite vinklad uppåt, så att det samlas massa skit under, även om den inte är lång. Och den geggan, kan jag berätta för er, luktar INTE gott !:):[8)

  • tattar-Emma

    När jag just hade satt in spiral fick jag en del roliga flytningar i diverse kulörer, som rosa och orange. Lite ovanlig konsistens var det på dem också :D

  • Fru Hassel

    nu tror jag att jag förstår varför det finns så få brudgummar på det här stället...

    /Herr Hassel

Svar på tråden äckligaste på kroppen