• tree

    18 augusti 2007, nr 2

    oi, det var mycket att läsa nu!
    välkommen Cheysa!

    vi bestälde vår vin från systemet idag (för 57 st)!
    mouserande: 26fl (fast det är för 77 st)
    vitt: 13fl
    rött: 29fl
    desert: 9fl

  • tree

    Sommarbröllop 07
    jobbigt! kan du inte bara lämna den i posten så att de skicker den tillbaka till var det har kommit ifrån? vet inte hur det skulle funker... men vad ska de gör i posten om nån hämtar inte en paket?

  • tree

    tvillingmor
    oi.... 24 dagar.... vi måste köpa fina paper för att skriva ut festprogram på... och göra favors... och bordplaceringsplan...

    vi har tänkte att kanske avboka tältet vi har bokat också. det verker att det finns ett rum i slottet som är tillräkligt stort om alla gäster stå i stället för sitta... vi tänkte att var mycket bättre än ett tält eftersom det skulle låter så mycket om det regnar hårt... dock alla har sagt att på agusti ska vi få verkligen fint väder! det hoppas vi alla här iaf!

  • tree

    nyförlovad 3 juni
    hej! det är jobbigt med flyttning i samband med bröllopet. vi hade tilträd datum till vårt nyt hus 03/08 från början och tänkte att det skulle funker bra... men vi hade lite tur och fått tillräd för 1 månad sen redan!
    lycka till!

    lite fråga: var det 3 juni det här året som ni förlovad er eller före året?

  • tree

    välkommen Jill_Lyngøy brud!
    vi ska ha en utomhus vigsel också!... förhoppningsvis iaf

    det är så kort tid kvar! jag vill verkligen sätta igång med de sista saker med det är m2b fördelsedag imorgon och hans föräldrar flygar upp hit till stockholm från skäne. vi ska till kolmården! jag har aldrig varit där förut så det borde vara rätt kul! kankse på sondag kan vi gör lite bröllops pussel. m2bs föräldrar vill hjälpa till till nu så vi måste diskutera mycket med dem!

    nyförlovad 3 juni
    med det är bra att du har lägenheten för en hel månad samtidigt som huset! vi hade 1 dag! men vi hade ingen renovering att göra. var ligger huset?

  • tree

    Jill_Lyngøy brud
    oi oi oi! det är hemskt! vilka vänner! jag skulle har varit ledesen och även arg tror jag!

    det var m2b's fördelsedag i lördags och hans familj var här hela helg så vi har itne gjört nån bröllops planering!... men... vi hade en lång diskussion med m2bs föräldrar så att de vet hur dagarne ska ser ut och allt. de sa att de ska laga mat för öppet hus vi ska har dagen innna bröllopet som känns jätte bra!... de ska också ger ut vigselprogrammet och bubblor till gäster på vigseln. kul

    19 dager kvar!... det är så absolut helt spännande eller hur?!!!

  • tree

    jag har drömmar om bröllopet också, men inte så mpnga mardrömmar ännu... och jag glömmar dem när jag vacka!

    lycka till med tiaran!

  • tree

    vi fick ett par email igår kväll...3 gäster som hade tacket ja ska inte komma! vi hade redan gjört bordsplaceringen och festprogramet var nästan klart... vilket tur att vi inte hade tryckt de ännu... ska också göra det nu i veckan.
    vi har också redan betalt för matan och tårta.. tycker ni att vi kan få vår pengar tillbaka för dessa 3?

    det tog en hel timma igår att göra om bordsplaceringen... hoppas ingen annan 'avboka' sig!

  • tree

    det var en annan sak.... vi har önskat för bidrag till smekmånad om nån vill ge oss present på bröllopsdag... men m2b's mamma frågat oss vad vi vill har... det måste vara någonting ni vill ha för huset sa hon... men nej, vi har allt!.. hon försökt att pressa oss till en lista av andra saker... jobbigt! hon tyckte att det var trågig.. ja ja.. men det är det vi vill ha, ska inte skriva nån list av saker vi vill inte har!... oi oi oi!

  • tree

    PennyJenny
    vi ska ringar till lsottet idag och frågar om dem kuvert... om vi är tvungen att betala så kan vi bjuda in 3st till.

    Bakelse
    det gör mig nervos! jag ska till sommerksa imorgon efter jobbet för att 'fit' min klänning. de behöver tar ut den lite gran omkring midjan bara.... hopppas verkligen att det går bra!
    vad ska du gör? passar klänningen eller var det smaks ändringar du vill göra?

    jag ska träffa min frisör på slottet kl.9 då hon ska ockå fixa min tärnas hår efteråt, ock vi har fotografering kl.13 och lunch därefter... och ceremonin kl 15:30.... så spännande!

    igår var vi på slottet för att titta på några lokaler eftersom vi har andrat oss ang. tältet i fall av regn.. vi vill verkligen vara inomhus om det var möligt. det finns ett rum i slottet som är inte perfekt men det är tillräkligt stor och har ett fint utsickt över ulfsundasjön.... så nu kan vi avboka tältet. känns bra... men.. vi ska kolla bara med vår bröllopscoordinator som jobbar där att de kan gömma en verkligen full tavla först!

Svar på tråden 18 augusti 2007, nr 2