• tree
    Äldre 12 May 17:22
    48384 visningar
    314 svar
    314
    48384

    18 augusti 2007, nr 2

    hej alla! jag undrade också varför det var så lungt i vår tråd!..

    jga köpt nya skor förre veckan.. ljus gult.... jätte fint och bekvamt... väldigt nöjd... och vi beställde min vigselring! spännande!

    välkommen madlin! var ska du gifter sig?

  • tree
    Äldre 13 May 10:59
    #0

    vi ska gifter oss i bromma (stockholm)

    m2b är i helsingborg idag så tänkte att gör lite bröllopsplanering... kankse titta på festprogram igen... har nån här börjat med din ännu? ska ni har en?

  • tree
    Äldre 17 May 17:31
    #0

    majasmarie
    vi skickade våra hindersprovning och namnbyttning pappor tillsammans till vår lokal skattekontor... men det var stockholm... det var inget datum för namn bytts dag... vi fått tillbaka certifikat efter bara 1 vecka!

  • tree
    Äldre 17 May 17:44
    #0

    jench24

    välkommen! vi beställde hjarta stil frimarken från postens hemsida... det tog en veckka minst för de att kommer dock.. så beställar så snart som möligt om du beställar därifrån!

  • tree
    Äldre 22 May 09:02
    #0

    hej tjejer!

    jag sitter nu just nu i berlin. jag ´är har ör en konferens.

    igår fått vi texten till vår vigseln från VF... kul!... det ska också vara 1 2 språk... svenska och engelska... jag ska även säger mina lofter i engelska och m2b i svenska.. kul.... vi hoppas att traffa VF under V23... vi vänta för datum nu.

    vi fått bra nyhet igåt om vårt ny hus... tillträds datum är 5 veckor tidigare... måste kolla nu med de som ska köpa vår lägenhet och höra om de vill flytta tidigare... annars kommer vi att betala för 2 hem samtidigt för 1 månad... inte så farligt men vi är inte säkert vad SBAB skulle säga om detta... nån vet?

    BARA 88 dager kvar!!!

  • tree
    Äldre 22 May 10:11
    #0

    jag vi har det lån redan... och lägenheten är 'såld' alltså, vi har en kontrakt och handpenning är betalt... väntar nu för förening att godkänna det nyt par... så jag undrar bara om sbab kan vänta en månad efter vi flytar in till de får hela handpenning för huset från oss... sedan det vi fått för lägenheten är mindre än husets handpenning (som vi har en ränta frit lån för just nu)... oi det är så komplicerad... m2b måsta ringa till sbab och fråga... vi får se....

  • tree
    Äldre 31 May 10:15
    #0

    Tant Brud
    våra andra osa datum är på måndag... vi vänta för 20 svar tror jag också.... vi hade en först rund förut och stickade andra inbjudningar för middagen after vi viste hur månge tackade nej.... och vi också stickade inbjudningar till kvällsfesten på andra runden... jag tror att det är 9 middagssvar och 12 festsvar vi väntar på...

  • tree
    Äldre 4 Jun 10:10
    #0

    hej tjejer...
    vår osa datum var igår!... väntar fortafrande för 8 st att svara...

    i england har man inte en osa datum... men man svara inom några dagar bara... helst inom 2 veckor!... det är så otroligt att de svara inte på tiden... ja ja ... c'est la vie...

    hämtade min vigselring i lördags... oi det var så himla fint! jag provade den så mycket över helgen... m2b måste gömma den nu tror jag! hehe

    vi också åt vår bröllopsmiddag på slottet i fredags... det var så jättegott!... amazing!... allting är så spännande nu..

    och... vi ska flytta in till huset i bara 3 veckor och 3 dager! ...

  • tree
    Äldre 4 Jun 16:09
    #0

    nej, i sverige... men jag är engelska. alla våra engelska gäster svarade inom typ en vecka... hehe

  • tree
    Äldre 5 Jun 11:35
    #0

    sahlena
    det låter jobbigt... jag förslår att du ta en vecka paus i alla planeringen för att ta tid att andas ut...

Svar på tråden 18 augusti 2007, nr 2