• Amanda Lee

    Presentera talare på kul sätt?

    Hej! Ska vara toastmadame på ett bröllop om några veckor.
    - Några idéer på hur man kan presentera talarna på ett kul sätt? Några som varit toastmadame/master som kan delge hur ni gjorde? Gärna förslag på formuleringar som man kan inspireras av!
    - Dessutom är det westerntema, borde man knyta an till det i presentationerna?
    - Vilken ordning är bruklig? Brudens far, brudens mor, sedan brudgummens far, mor. Sedan brudens syskon, brudgummens syskon? Därefter tärna, marskalk??
    - Några råd om vad man INTE bör göra? Självklart vill jag vara kortfattad, fokus är på talaren!

    TACK på förhand!

  • Svar på tråden Presentera talare på kul sätt?
  • Amanda Lee

    Ja, det ska jag försöka se till, att talen hålls före/efter varmrätten. Fick just reda på att förrätten är soppa, så även där måste talen komma före/efter. Tänkte lite fint be alla talare att försöka hålla sig till 5-10 min..

  • Amanda Lee

    Tack Troll-p! Vilken ypperlig idé!!! Måste logga ut nu, men det här var verkligen en idé att spinna vidare på. Måste komma på vad som är typiskt Western. Borde kanske hyra en westernfilm för inspiration. Eller finns det nån bra sajt kanske..? Trevlig valborg!

  • Amanda Lee

    Ps tack även för det konkreta exemplet på vad man kan säga. Det lät trevligt!

  • Amanda Lee

    Zukigirl, funderade på att göra det oxå. Var på Buttericks idag. Men läste på förpackningen att de inte kan användas inomhus. Tänkte på både lukt o ljud som kan bli starkt. Gillar själv inte påsksmällare som man får ont i öronen av. Och jag har inte skjutit med knallpulver sedan 70-talet, men jag får väl provskjuta.. Skulle vilja hitta en "snäll" pistol med en skämt"bang". Är jag mesig eller?!

  • Amanda Lee

    Förslag på kul western-formuleringar?

    Typ: "näste talare är en man som sadlat om till..", "låt mig presentera en kvinna från de stora vidderna.." Några fler typiska formuleringar att ha i bakfickan?

  • Amanda Lee

    Cornelia, haha..ja jag ska köpa en knallpulverpistol o testa! Sen får dom se upp i saloonen när jag tar till orda!!!!

Svar på tråden Presentera talare på kul sätt?