Inlägg från: vårbrud2008 |Visa alla inlägg
  • vårbrud2008

    2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6

    Ska du följa med till Göteborg?????

  • vårbrud2008

    Brud 2008
    Jag kan göra ett kort inlägg.

    Beställde för några dagar sen en gästbok via nätet som jag tror kommer att passa perfekt. Har dock fortfarande inte gjort våra inbjudningskort, men hittat kort vi fått just nu.

  • vårbrud2008

    Norrsken
    Vi har alla våra lån,försäkringar och konton på Länsförsäkringar och det fungerar super.
    Har fått rabatt på det mesta och vårt kontor i stan är litet så personalen vet vem man är och går man in för att diskutera något vet dem direkt vem man är och ger en personlig service.

    Började också jobba tidigt idag, 6.15, så det börjar ta ut sig nu. Sonen somnade för en stund sen på soffan men idag gör det inget för vi ska till svärmor ikväll.

    Jag hittade gästboken på adlibris, den är grå och kostade 159kr, tror jag det var. Fanns en del böcker att välja på. Kommer att ha den och två andra böcker i början på nästa vecka så det blir nog spännande.

  • vårbrud2008

    Godmorgon alla!

    Sitter här och läser olika trådar och pusslar med sonen, fast vi borde egentligen äta frukost.

  • vårbrud2008

    Norrsken
    Gillar inte heller att gå till tandläkaren. Har gjort alldeles för mycket där och hade inga trevliga tandläkare när jag var mindre. Tandläkarskräck så det stänker om det.
    Min pappa tvingar mig att gå en gång om året.

    Läste i en tråd där de försöker få barn. Intressant!

  • vårbrud2008

    Norrsken
    Jag försöker att inte smitta av mig på sonen, men hittills har det varit jag som har varit hos tandläkaren med honom och det har gått sådär. Sambon har ju så svårt att komma ifrån på dagen så det blir jag som får gå, men gillar det inte alls.

    Jag ska själv till tandläkaren nästa vecka, huuuuuu.

  • vårbrud2008

    Nu har jag kommit hem från stan och frissan.
    Klippte mig bara väldigt lite och sambon undrade om jag hade klippt mig över huvud taget. Diskuterade uppsättning och tider för den stora dagen och vi var överrens om det mesta. Ska återkomma i början av augusti då det ska bli en provuppsättning.

    Sen kollade jag upp make-up, och tjejen skulle ringa tillbaka när hon visste vem som ska jobba den dagen om de kan göra make-upen eller inte.

    Blommor passade jag också på att kolla. En affär ville ha minst 1500kr, en annan runt 500kr max 1000kr för samma, så det gäller verkligen att kolla upp saker.

    Imorgon blir det diskussion om bröllopstårtan på ett kondis och sen måste jag ta tag i våra inbjudningar. Nu börjar det ordna upp sig.

    Nästa vecka väntar kocken.

  • vårbrud2008

    Nu har vi äntligen beställt våra inbjudningskort från kortdesign, runt 700 kr för kort, text och kuvert, 30 st.

    Skönt att det var klart!!!

  • vårbrud2008

    Nu är bröllopstårtan fixad och klar. Hittade ett kondis tre mil här ifrån som vi älskar och åkte dit i förmiddags för provsmakning och diskussion. 45 kr/ person blev det allt som allt (bensinkostnad ingår också för de levererar själva). Ska bara köpa lite blommor som de kan dekorera överst. Vi är mycket nöjda.

    Om några veckor bokar och köper vi ringarna, blommor och mannens kläder.

    Idag hämtade jag ut vår gästbok på posten och jag blev nöjd!!!!! Mycket rolig och fin, 159 kr.

    Ikväll ska jag åka och bada med mina barn på jobbet och det ska faktiskt bli kul, deras föräldrar och syskon ska också med så det kan bli intressant.
    Sambon och sonen åker runt till släktingar istället.

  • vårbrud2008

    Godmorgon!
    eller god förmiddag kanske passar bättre.

    Vi har i alla fall varit uppe sen 7, men har fått sova hela natten. Annat var det förra natten då sonen hade magknip. Min käre sambo hade gett honom godis och läsk då jag var borta på lördagskvällen, så då gick det som det gick. Min sambo fick ta natten mellan 2 och 6 och jag tog morgonen mellan 6 och 9. Var helt väck igår. Var på kalas en stund men sen gick vi hem.

    stjärngudinnan
    Det vi har kvar är:
    ringar, meny, vigselprogram, präst, kantor, kläder till M2B plus sonen och lite andra småsaker. Men det mesta är under kontroll i alla fall och det är skönt.

    Norrsken
    Snart är allt på plats och det känns bra. Räknar med att det mesta ska vara avklarat till midsommar eftersom det sen är semestrar nästan hela sommaren.

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6