Inlägg från: vårbrud2008 |Visa alla inlägg
  • vårbrud2008

    2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6

    Godmorgon alla!

    Nu har jag också hittat hit. Vår uppkoppling har strulat igen så jag har inte kunnat vara ute på nätet och så har det ju faktiskt varit underbart väder. Fast jag är allergiker så har det varit skönt med lite sol och värme.

    MrsNyberg2B
    Vi hade inte tänkt ha någon brunch eftersom det inte är så många som kommer att sova över. De flesta har nära hem så de kommer att antingen köra hem eller åka taxi. Ev sover mina föräldrar hemma hos oss eftersom sonen ska sova hos grannarna. Om det blir problem så är ju mina föräldrar i närheten om de sover i vårt hus.

    Norrsken
    Usch vad hemskt det som hände din morfars svåger. Min sambo och hans bror hittade sin farfar död i ån precis där han bodde. Det var verkligen inte roligt.

    Ina
    Skönt att det blev bra till sist. Hade inte varit roligt att gå igenom det vi precis har gått igenom. Vår bebis hade inget hjärtljud när vi kom till UL.

    Nu ska jag bege mig till jobbet!
    Ha det så bra idag alla tjejer!

  • vårbrud2008

    sjtärngudninnan
    Grattis!!!!!!!!
    Hur kul som helst. Vilken stad är det nu ni bor i igen?

    Hoffsan
    Vi kommer att ha drinkbiljetter eftersom vi kommer att vara på ett hotel där man inte får ha med sig egen alkohol. Vill ju inte att notan ska springa iväg. Vi vill bara betala en viss summa eftersom vår budget är tajt.

    Sitter och tjuvläser på jobbet så jag får tyvärr dra igen!

  • vårbrud2008

    Norrsken
    Jag har jobbat på Systembolaget i tre år, extraarbete, något du undrar över?

  • vårbrud2008

    Norrsken
    Man ska aldrig säga aldrig.

    Jag är också ute i träsket och söker jobb för fullt till hösten. Har skickat några och fått två nej tillbaka. Hur kul är det egentligen?????
    Vill bara ha ett jobb inom skolan.....

  • vårbrud2008

    Norrsken
    Nej, tyvärr så brukar jag inte följa upp mina ansökningar. Jag resonerar så att om de är intresserade så hör de av sig. Eftersom det blir en hel del jobb man söker så hade det varit jobbigt att ringa alla.

  • vårbrud2008

    Jag är här.

    Har varit uppe sen sju men har haft fullt upp. Imorgon åker jag och sambon äntligen till Stockholm och sonen ska vara hos mormor och morfar. Det är mycket som ska packas och fixa när man ska iväg. I och för sig har mormor och morfar nycklar hit men man vill ju ändå att allt ska vara med från början.

  • vårbrud2008

    Usch! Jag blir så stressad när jag ska packa och det är så lätt att glömma något. Vill även att det ska vara ordning och reda här hemma innan man åker iväg så jag ska få sambon att städa undan ikväll, hur nu det ska gå till????

    Har du några tips inför resan, du som brukar vara i Stockholm.

  • vårbrud2008

    Förra gången vi var i Stockholm, för 4 år sedan, drog jag iväg sambon på de flesta sevärdheter för det var så länge sedan jag själv besökte dem. Han tyckte det var lite jobbigt så då sa jag att nästa gång blir det bara affärer, så det löftet får jag nog stå för.

    Behöver ju lite till inför bröllopet, kläder och småsaker, så där kan man ju behöva lite tips.

  • vårbrud2008

    Lucy_
    Ja, det är verkligen jättefin, men tyvärr alldeles för stor så jag ska sy in den i augusti, om jag nu inte mot förmodan blir gravid igen.

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6