Inlägg från: InaHjärtarAdam |Visa alla inlägg
  • InaHjärtarAdam

    2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6

    Rheannon:
    för vår del står det nästan helt stilla med planeringen. har så fullt upp med att jobba, sköta hemmet och bara vara med min mage.. hehe.

    men vi har kollat lite på bröllopsresor och har tänkt åka i slutet på oktober-början på november (nästa år) till thailand. samma ställe som innan, khao lak. och även till samma hotell. kollade upp ca-priser och såg att vi kommer få betala kring 24000 för oss båda och bebisen istället för 34000 som det hade kostat att åka över jul och nyår.
    nu ska vi ha med våra föräldrar också, men antagligen kommer dom bara stanna i två veckor medan vi ska vara borta tre. kan vara lite skönt att få en vecka för oss själva också:)

    har också tänkt att vi ska ta det lite enklare på bröllopet. istället för att lägga 3000 på blomdekorationer så tänkte jag skicka ut mina syskonbarn och plocka massor av ängsblommor att göra fina buketter av och dekorera med. och så tänkte jag att jag fixar smink och frisyr själv med hjälp av min syster. så sparar vi också ca 3500kr. gäller ju att omprioritera nu när vi ska ha en liten att försörja också och dessutom vara föräldralediga.. :)
    och nu när vi planerar att gifta oss på midsommarafton nästa år så kan jag ha pioner i min bukett. jag är sååå glad, för det är mina favoritblommor!! :)

  • InaHjärtarAdam

    MrsNyberg2B:
    kan vara en bra idé där med vigseln direkt i lokalen. det är ju alltid några som skulle få ta taxi emellan lokalerna annars och det kan ju vara väldigt svårt att få tag på just på nyårsafton..

  • InaHjärtarAdam

    Bed of roses:
    ååh vad avis jag blir! storforsen är en av de vackraste platserna jag någonsin varit på! :)
    särskilt på andra sidan forsen, där inga turister är..

  • InaHjärtarAdam

    Hello igen girls! och tack för gratulationerna.
    Vi har valt Lilly efter min mormor och Elise bara för att det är fint. Vet egentligen inte hur vi kom på det:) Dom här namnen var vi överens om innan hon blev till så vi får hoppas att hon passar till att heta det!
    Det var verkligen en fantastisk upplevelse, och sköterskan var jättetrevlig. Vi var där i nästan en timme och fick se precis allt. Sen när vi skulle kolla könet så hade bebisen lagt sej i skräddarställning med navelsträngen mellan benen så vi inte kunde se. Men hon väntade tålamodigt och visade lite annat så länge. Tillslut spratt hon till och bytte ställning så att vi kunde se vad det var för kön.

  • InaHjärtarAdam

    välkomna allt nytt folk :D

    wiihoo, idag ska jag och min älskade in till stockholm för att shoppa lite. det var såå längesen sist! nu har jag jobbat som en tok hela veckan så jag är glad för en ledig dag. sen jobbar jag imorgon igen. ska då gå med en boende på nordiska museet och titta på modeklädesutställning från 1700-talet och framåt;) ska bli kul!

    tror ni jag kommer kunna hålla mej från att shoppa till bebisen? ;)

  • InaHjärtarAdam

    uääää!! dom har stängt av varmvattnet på min lediga dag så att jag inte kan duscha!
    sååå typiskt! jag som har tvättahåret-mani!
    jag klarar nog inte av att åka till stockholm med otvättat hår... :(

  • InaHjärtarAdam

    jeeksa:
    hah, ja det räckte att jag la mej i sängen och gnällde lite så gick adam upp och skulle testa. då funkade varmvattnet igen. vi kom iväg en halvtimme senare än vi tänkt bara, men det gjorde ju ingenting :D
    nu har vi precis kommit hem. köpte två par linnen, en lite varmare tröja att ha på kvällen om det blir kallt, ett nytt rockyalbum och en sööööt mössa till bebisen:) en sån typiskt rysk med rosor på. jag hade också en sån när jag var liten.

  • InaHjärtarAdam

    gomorron!! här bär det strax av till jobbet.

  • InaHjärtarAdam

    Madeleene:
    om jag inte minns fel så är det kinaklänningar dom säljer på tindrabutiken. visst, dom är ju inte lika dyra som vanliga klänningar ute i affären, men är det ändå en kinaklänning man ska ha så kan man ju lika gärna köpa en ännu billigare från ett företag i kina :)

  • InaHjärtarAdam

    norrsken:
    PIONER!! men det visste du nog redan :D

  • InaHjärtarAdam

    ~Norrsken~:
    trodde ranunkler fanns tidigt på våren? det är nämligen också en av mina älsklingsblommor men har valt bort dom av den anledningen att jag inte trodde dom blommade då..

  • InaHjärtarAdam

    byyye girls!!

    imorgon bär det av till grekland! ska vara borta en vecka :D wiiiie!

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6