Inlägg från: InaHjärtarAdam |Visa alla inlägg
  • InaHjärtarAdam

    2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6

    blivandefruandersson08:
    tyckte också att buketten var fin! :)

    idag har vi frågat en av våra vänner som är politiker ifall han ville bli borgerlig vigselförrättare för att kunna viga oss nästa år. han tyckte att det skulle vara jättekul och ska kolla upp saken närmare. skulle vara sååå kul om vi kunde ha honom som vigselförrättare och gifta oss borgerligt istället när vi ändå ska ha en okyrklig namngivningsfest samtidigt. :)

  • InaHjärtarAdam

    madlin:
    jag har nog missat det, men vad ska ni ha för catering? vad kul att sväronen tog det bra! här har du gått o varit nervös till ingen nytta, hehe.. ;)

  • InaHjärtarAdam

    madlin:insåg nu att frågan var lite fel ställd. jag menar förstås vad för mat ni ska ha, buffé eller sittande, vad ni ska ha för meny o så;) hehe

  • InaHjärtarAdam

    gomorron brudar!
    idag åker jag till göteborg! kunde inte sova inatt för att jag var nervös över att behöva sova utan adam en natt, hihih.. jag är för klen! vi sover för övrigt i en loftsäng på 120 i bredd! det ni! vi ska dock snart få tillbaka vår 160säng som vi hade sålt till en kompis. det funkar inte riktigt med loftsängen när jag behöver gå upp och kissa typ tre gånger varje natt...

    har fått svar från min biologiska mamma, vi ska ses på restaurang bamboo (mongolisk mat) på torsdag.. får se hur detta ska gå. hon och mina halvbröder erbjöd sej att hämta upp oss i olofstorp, men vi ska nog åka in själva och ses på restaurangen på en gång.

    jag är så glad! det är jättemånga på familjeliv som sagt att min klänning är jättefin:) trodde jag bara skulle få höra att den var asful och såg ut som en glasstrut. dessutom många som sagt att jag är vacker i min klänning. tänka sej, det trodde jag inte! vilken bonus!

    norrsken:
    VARFÖR sitter du i ett moln av bränd ättika??

  • InaHjärtarAdam

    ni e la för goa! hehe..
    ååh nu är det inte långt kvar tills jag ska iväg. hade sån tur att jag var ledig hela dagen idag så jag har haft tid på mej att städa och göra mej iordning nu på morgonen (och sova ut). nu ska jag bara packa också.

  • InaHjärtarAdam

    förresten, finns det nån som skulle vilja hjälpa mej med en passande dikt till min biologiska mamma? nån fin liten snutt bara sådär.. tänkte skriva den i ett fotoalbum som jag har gjort iordning till henne, hon har ju nästan inga bilder på mig!

  • InaHjärtarAdam

    norrsken:
    bussen går två och tåget halv tre.

    va kul att du ska vara här nere from 31:a! då blir det princessa, du ska få en liten promenadguidning runtom i södertälje så du hittar till allt viktigt, typ torekällberget, riminis pizzeria, och.. ja, det finns ju iofs inte så mycket mer. men vi kan ju alltid åka in till stockholm och härja om du vill!

  • InaHjärtarAdam

    låter bra me katterna. så du slipper sova helt själv.. :)

    numera kostar det ju hutlöst mycket att ta sig in till sthlm med pendeltåget.. förr kostade det 20 kr per väg, nu kostar det 52 kr per väg.. det var det första som ändrades när vi bytte regering. hah!

  • InaHjärtarAdam

    norrsken:
    jepp, månadskorten ska höjas från 600kr till 900 kr! huvva!! för mej kostar det 26kr per väg när jag ska till jobbet.. det är en station och det tar inte ens två minuter.. visst kan man ju alltid gå, men när man slutar på kvällen och det är mörkt så vill man ju inte gå hem själv under en massa mörka broar och brevid ett industriområde..

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6