Inlägg från: MrsNyberg2B |Visa alla inlägg
  • MrsNyberg2B

    2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6

    Brud 2008 - Det där har jag också hört om, det var när jag bodde i Bollnäs! Innan man blev aktuell för det, så var man tvungen att nolla hela munnen, så att allt var "rent" sen hamnade man i en viss grupp, beroende på hurdana tänder man hade, och så fick man betala olika summor då. Jag t.ex skulle hamnat i den gruppen för de med sämst tänder, och då betala mer än de som hade bra tänder. Fast jag vet inte om de har det överallt, för det är ju säkert väl värt pengarna!

  • MrsNyberg2B

    Lucy - Jag glömde ju skriva att det är härligt att du är bättre och kan vara här med oss!!!

    Nu ska jag vara lite ego och göra en liten, smidig omröstning: Vilket kort ska vi ta? Det vita med svarta band eller det mörkblå med vitt band omkring? Det är de två det står emellan nu! Och snart måste jag faktiskt börja göra de färdiga, så vi kan skicka iväg dem! (Eller, iofs, det är ju en del månader kvar än, men iaf, det tar ju tid om man ska hitta perfekt papper, skriva inbjudningarna, nita fast dem och greja..)

  • MrsNyberg2B

    Brud 2008 - Ja, det är ju så. Och så försöker jag tänka att även tandläkare vet att det finns människor som har dåliga tänder! Jag har t.ex diabetes, och då kommer det upp nån sockergrejs mellan tänderna, så att man egentligen bör flourlacka dem jätteofta, men det är ju också en kostnad! Så har jag utöver det haft ätstörningar, men som tur är har jag inte fått några större skador av det... Iaf inte som jag fått veta, och de borde de ha sagt, eftersom jag har talat om att jag har haft de problemen.

  • MrsNyberg2B

    sajber.pillan - du ser adressen uppe i Norrskens braiga lista.. Så finns det lite (ganska många) bilder i galleriet på kort, men det är de senast inlagda (rubrik: Ny stämpel) som jag menar.

    Lucy - Aha, men ändå. Då kanske du inte behöver betala miljoner för att gå till tandläkaren! Det kan det ju vara värt, även om utbildningen är lång. När det gäller färgen så har vi tidigare pratat om svart-guld-vinrött, men nu tänker jag att det kanske nästan är bättre att hålla sig ganska diskret på trycksaker och kunna ha lite de färger man känner för när det gäller resten..

  • MrsNyberg2B

    Lucy - Precis! Det var det som jag tänkte.. Med tanke på hur mkt man har ändrat sig fram och tillbaka, så är det väl egentligen en rätt bra lösning!

  • MrsNyberg2B

    Det var inte jag som tänkte ut det där med färgerna, utan jag fick tipset från en tjej i en annan tråd. Tror det var hennes sambo som hade kommit på det från början.. Det är väl lite för enkelt för att man ska komma på det själv!

    Norrsken - Aha, hoppas hon svarar så jag får lite uppdaterad info när jag kommer tillbaka, för nu måste jag dra mig iväg till tandläkaren. Jag hoppas de drar ut skiten direkt, men kom på förut att de kanske bara gör en undersökning.. Det vore dumt. Tycker jag. Jag vill bli av med den innan det börjar göra ont.

    Well - bye for now, girls! See you all!

  • MrsNyberg2B

    Ni hinner skriva mycket när man är borta! Men det är roligt att läsa ikapp, så jag tänker absolut inte klaga!

    Jag blir mer och mer sugen på att köpa bostadsrätt istället för att hyra - ska ta upp det med sambon vid tillfälle. Känns lite mer stabilt, tycker jag.

    Nu är tanden borta (f'låt Norrsken) och det gick snabbt som bara den (när de väl började mecka alltså, det tog ungefär 45 minuter), nu känns det mest bara bedövat. Skönt att vara av med den iaf. Nu ska jag lägga mig på soffan och vara totalt karaktärslös, äta kanelbulle och dricka te och kanske ta lite glass.. Det är ju gott om tid att komma i form till bröllopet..

  • MrsNyberg2B

    Kanelbullen var lite torr... Och min mun var inte riktigt i form för att tugga! Jättebedövad är jag!! Men det börjar nog släppa lite, tror jag.

    Ibland tänker jag att det vore roligt att flytta fram bröllopet lite, typ till våren - bara för att det är så roligt att planera det hela. Egentligen tycker jag ju att det är bra som vi bestämt, men ändå, då skulle man ha typ ett år kvar nu..

  • MrsNyberg2B

    Precis! Det är lite både och på något vis! Som tur är, är jag nästan först ut i min vänkrets, så det kommer ju komma fler bröllop efter mig!!

  • MrsNyberg2B

    Uäääääääärk - totalt meningslös idag. Hu. Trött blir jag på allting!

    madlin - Räkna med för mycket! Så ni inte står där utan.. Men mängd och så, är jag jättedålig på. Totalt på en festkväll kan man ju själv dricka en hel del vin, t.ex. om det är en lång kväll.. Skumpa däremot, det går det väl kanske inte åt jättemycket - men det finns säkert mått på det i fler trådar här på BT.

    Norrsken - Åh, vad bra med jobbet! Även om det är lön i efterskott.. Huvudsaken är ju att man har jobb. Å bra med lånelöften och allt! Grattis, grattis!

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6