Inlägg från: MrsNyberg2B |Visa alla inlägg
  • MrsNyberg2B

    2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6

    Nu är jag här!!

    Det är inte alltid dåligt väder i Jönköping, men det blåser ganska kallt om det blåser.. Fast det är vackert som attan, jag bara drömmer om alla foton man kan ta där!!! *kärlek*

  • MrsNyberg2B

    Norrsken - Du kan lita på mig.. I Borås däremot, har jag hört att det regnar mycket! Men allvarligt - jag gillar tanken på Jönköping, väldigt mycket. Nu ser jag nästan fram emot livet ibland..

    Har köpt en telefon idag!! Änteligen.. Ska bli skönt att slippa ha min nuvarande trasa, och få lära känna en ny.

    Behöver igen lite stämplar - ska hitta lite på panduro har jag tänkt! Sånt där man kan använda även senare, allting måste ju inte vara gulligull och hjärtan och grejer, kan ju funka med annat också, och det är ju bara bra - för då handlar man ju inte stämplarna bara för bröllopet utan för annat bruk också! *övertygar*

  • MrsNyberg2B

    Coornet - Men du är ju i gott sällskap! Norrsken glömde ju sig själv också..

    Här är det sol! Letar stämplar - funderar på stjärnor, men då får jag med en hel julgran.

  • MrsNyberg2B

    Norrsken - Men det är nog ganska naturliga känslor i samband med en stor förändring i livet.. Jag menar, att tänka tanken att man ska flytta är ju en sak, en helt annan när det verkligen BLIR. Och då både positivt och negativt.. Övervägande positivt ändå, får man hoppas!

  • MrsNyberg2B

    Norrsken - Aha, ja, det är klart... Men det finns ju bra saker med alla städer (och då menar jag mer staden som sådan än fördelarna med att bo där - om du fattar hur jag menar). Personligen tror jag inte att jag kommer lida av det, eftersom jag vantrivs så här.. Det är bra, på det viset.

    Now - Time for sunshine!

  • MrsNyberg2B

    Norrsken - Usch! Vad hemskt! För alla inblandade och anhöriga...

    Idag har vi (jag) kommit på en plan för dagen efter - BRUNCH! Hur många är det här som tänker ha det? Och hur planerar ni att göra? Vi tänkte att eftersom det är många som åker till E-tuna, långt ifrån så är det ju trevligt att anordna någonting för dem (och givetvis andra gäster också) på morgonen/förmiddagen innan de åker hem. Tänker att de kan tala om vi OSA:t om de vill vara med eller inte (smart sätt kanske - förhoppningsvis att tala om i inbjudan att de faktiskt måste ringa och tala om huruvida de kommer eller ej). En ytterligare fördel är att det inte är riktigt, riktigt slut när man går hem och lägger sig, utan man har lite kvar...

  • MrsNyberg2B

    En händelserik tråd, det här...

    Ina - Ah vad bra att de hittade hjärtljuden igen!! När min sambos svägerska skulle förlösas nu, så hittade de inte hjärtljuden.. Hon sa att de tio minuterna som det tog innan de hittade dem, var de längsta i hennes liv. Det kan man ju lätt förstå, om man gått i nio månader.. Fast nu är han ute och allt gick ju bra!

    Stjärngudinna - Gratulerar! Vad roligt!! Jag vill också börja planera flytt (igen). Nästan så att man faktiskt längtar till hösten - om nu gudarna är goda och vi får tag på en lägenhet där vi vill. Det är ju inte säkert, precis.

    Jag gillar brunchidén väldigt skarpt.. Det är många av våra gäster som kommer att åka en bit, och då tycker jag att det känns som en trevlig avslutning. Eftersom vi dessutom kommer försöka inhysa dem hos olika vänner och familj så känns det än mer som att det vore ett bra sätt att runda av på. Vi tänker nog att vi (läs: svärmor) fixar bakandet och matlagandet inför den, så kostnaden behöver inte bli så vansinnigt stor. Sen tänker nog jag och Peter dra iväg till ett hotell och lite lyx tillsammans natten därpå.. Nyårsnatten är ju lång, och festen kan pågå ett tag, och det känns onödigt att lägga pengar på ett hotellrum och lyx om man bara somnar direkt när man kommer dit och inte kan njuta av hotellfrukost och sånt, dagen efter.. Eller, så funderar vi på att dra iväg på en liten kryssning eller någonting. Bara vi.

    Jag vill också beställa lite kläder! Kanske man skulle dra en vända hos Ellos då..

  • MrsNyberg2B

    Åh - tack! Annars funderar jag på pom jag inte ska dra iväg till Jönköping eller något och shoppa lite. Vore roligt, tycker jag!

  • MrsNyberg2B

    Norrsken - absolut! Men inga av de kläder jag vill ha finns det storlekar kvar av!! *morrmummelmummelmorrmorr*

  • MrsNyberg2B

    Eller - jag gissar att så är fallet, eftersom de inte finns kvar storlekar.. Men - jag kämpar för att hitta!!!!

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6